Pedro Porro kimdir? Kaç yaşında, nereli? Pedro Porro hangi takımlarda oynadı? Joao Felix'in sevgilisi Magui Corceiro'yla ilişkileri var mı?

Son günlerde adı aldatılma haberlerinde yer alan Pedro Porro özel hayatıyla adını duyurmaya devam ediyor. Futbolcu Joao Felix'in sevgilisi Corceiro ile yasak aşk iddialarında adı geçen Pedro Porro açıklamalarında ''yanlış bir durum yok'' sözleriyle dikkatleri üzerine çekti. Pedro Porro kimdir? Pedro Porro nereli? Pedro Porro kaç yaşında? Pedro Porro'nun sevgilisi kim?

26.05.2022-20:42 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-20:42) Pedro Porro kimdir? Kaç yaşında, nereli? Pedro Porro hangi takımlarda oynadı? Joao Felix'in sevgilisi Magui Corceiro'yla ilişkileri var mı?

Sadakatsiz sözleriyle gündeme gelen Pedro Porro çıkan haberler hakkında sessizliğini bozdu. Gündeme damgasını vuran aldatma olayından sonra internet arama moturundan Pedro Porro'nun adı ilk sıralarda yer aldı. Meslektaşı Joao Felix'in sevgilisi ile adı anılan Porro eleştiri yağmuruna tutuldu. Bunun üzerine Pedro Porro kimdir, nereli, kaç yaşında, seviglisi kim ve neden gündemde? sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte detaylar...

Pedro Porro kimdir?

1999 yılında İspanya'da dünyaya gelen Porro, 22 yaşında yetenekli bir futbolculuk yolunda ilerlemektedir. Küçük yaşlardan beri futbola ilgisi olan Porro 1,76 cm boyunda olup sağ kanat ve sağ bek olarak sahada yer almaktadır. Futbol hayatı boyunca 5 takımda forma giyen Porro, 100'den fazla maçta forma giydi. Toplamda 5 gole sahip olan Porro, aynı zamanda ülkesinin milli takımındada forma giymektedir.

Pedro Porro kimdir?

Pedro Porro'nun oynadığı takımlar

2017 İspanya Peralada

2018 Girona

2019 Manchester City

2022 Lizbon

Futbol kariyeri 18 yaşında başlayan Porro'nun kariyer başlangıcı Peralada kulübü oldu. 12 milyon euro karşılığında Manchester City'e geçen genç futbolcu iki içerisinde kiralık olarak Lizbon'a geçiş yaptı. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal