Payitaht Abdülhamid Dizisi Nadir Bey Kimdir?

TRT 1'in sevilen tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid, konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapımlar arasında yer alıyor. Dizide Nadir Bey karakterine hayat veren Sifu Salman Ataş'ın hayatı merak ediliyor. Peki Sifu Salman Ataş kimdir?

13.03.2021-13:40 - (Son Güncelleme: 13.03.2021-13:40) Payitaht Abdülhamid Dizisi Nadir Bey Kimdir?

Ekranların fenomen dizisi Payitaht Abdülhamid kadrosuna birbirinden değerli isimleri katmaya devam ediyor. Sevilen dizinin geçtiğimiz hafta ekranlara gelen yeni bölümünde görülen Nadir bey karakterinin kim olduğu araştırılmaya başlandı. Diziye gizemli bir karakter olarak dahil olan Nadir Bey’e Sifu Salman Ataş hayat veriyor.

SİFU SALMAN ATAŞ KİMDİR? 

Sifu Salman Ataş, ilk, orta ve lise eğitimini müteakip inşaat mühendisliği fakültesi öğrenimini Almanya Cumhuriyetinde tamamladı.

Okul öğrenimine paralel olarak Karate, Box, Güreş ve Tekvando dallarında eğitim almış olup Body Building ve Halter sporlarıyla da profesyonel olarak ilgilendi.

Ataş, 1990 yıllarında Wing Tsun savunma sanatı ile tanışması sonrasında spor hayatına profesyonel olarak Wing Tsun sistemi ile devam etti ve Avrupa'nın yaygın ve seçkin Wing Tsun okullarında birçok farklı usta ile çalışma fırsatı buldu. Sifu Salman Ataş, '5 PG (Practician Grade) - Master of Wing Tsun' derecesine yükselmeye hak kazanmıştır. Halihazırda Türkiye'de ikamet etmekte olan Sifu Salman ATAŞ, WTSP Leader & Chief Instructor olarak düzenli eğitim/seminerler vermek suretiyle öğrenci ve eğitmen yetiştirmeye devam etmektedir.

SİFU SALMAN ATAŞ DİZİLERİ

Payitaht Abdülhamid- TRT1

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal