Paulo Coelho, Yeni Kitabını Milli Okçu Mete Gazoz'a Adadı!

Dünyaca ünlü Brezilyalı yazar Paulo Coelho, 'Okçu'nun Yolu' adlı yeni kitabını milli okçumuz Mete Gazoz’a adadığını açıkladı.

24.09.2021-15:47 - (Son Güncelleme: 24.09.2021-17:59) Paulo Coelho, Yeni Kitabını Milli Okçu Mete Gazoz'a Adadı!

Simyacı isimli çok okunan roman başta olmak üzere dünyaca ünlü kitapların Brezilyalı yazarı Paulo Coelho, yeni kitabı Okçu’nun Yolu (The Archer) adlı kitabını altın madalya kazanan Mete Gazoz'a adadığını açıkladı. 

PAULO COELHO KİTABINI MİLLİ OKÇUMUZ METE GAZOZ'A ADADI

Dünyaca ünlü Brezilyalı yazar Paulo Coelho, 'Okçu'nun Yolu' adlı yeni kitabını milli okçumuz olan ve okçuluk branşında Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanan Mete Gazoz'a adadı. Simyacı isimli çok okunan roman başta olmak üzere dünyaca ünlü kitapların Brezilyalı yazarı Paulo Coelho, yeni kitabı Okçu’nun Yolu (The Archer) adlı kitabını altın madalya kazanan Mete Gazoz'a adadığını açıkladı. Coelho, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ‘Mete Gazoz... Bu, sana adadığım ilk kitabım. Okçuluğun dahisi’ ifadelerine yer verdi.

KİTABIMI METE GAZOZ’A ADIYORUM

74 yaşındaki Coelho Mete Gazoz için ‘O okçuluk dahisi, bu da benim okçuluk eserim. Bu kitabı Mete Gazoz'a adıyorum’ dedi. Mete Gazoz'un ok attığı bir görüntünün önünde poz veren Coelho Gazoz'a bir kitap da imzaladı. Görüntüler ise sosyal medyada beğeni topladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal