03.11.2021-17:50 (Son Güncelleme:05.11.2021-21:09)


1

Manchester United'ın efsane futbolcularından Paul Scholes, Paul Pogba ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.



2

Paul Scholes'ın, Manchester United'ın Fransız yıldızı Paul Pogba hakkında yaptığı yorumlar İngiliz basınında büyük ses getirdi.



3

Manchester United'ın efsane futbolcusu Paul Scholes, Manchester United'ın Fransızı Paul Pogba hakkında yaptığı eleştirilerle ülke gündemine oturdu. Paul Scholes PSG maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan Paul Pogba için, ''açma bir hareketle kırmızı kart gördü. Merak ediyorum; Solskjaer teknik direktör olarak devam ederse, Pogba'nın yeniden forma giydiğini görebilecek miyiz?" ifadelerini kullanmıştı.



4

Bir kez daha Fransız yıldız Paul Pogba hakkında konuşan Paul Scholes, bu seferde Fransız yıldız ile ilgili ''Paul Pogba 28 yaşında. Tecrübeli bir oyuncu. Fakat kendisi 35 yaşına geldiğinde yine aynı kişi olacak. Aynı salaklıkları, yanlışları yapıyor olacak'' ifadelerine yer verdi.



5

Paul Pogba, Manchester United kariyerinde 2 kez İngiliz Kupa Şampiyonluğu ve 1 kez UEFA Kupası'nı kazanma başarısı göstermişti.



6

Paul Pogba'nın eski takımı Juventus'a geri döneceği İngiltere'de gündemi çok meşgul eden konulardan birisi olarak yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR