Paul Pogba, İngiliz ekibi Manchester United'dan ayrıldı! Futbolcunun transferde yeni adresi ise büyük merak konusu oldu

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın dünyaca ünlü Fransız orta sahası Paul Pogba ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Yıldız oyuncunun son olarak takımdan ayrıldığı açıklandı. Oyuncunun transfer tercihi ise taraftarlar tarafından ilgiyle takip edilmekte.

01.06.2022-14:59 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-15:05) Paul Pogba, İngiliz ekibi Manchester United'dan ayrıldı! Futbolcunun transferde yeni adresi ise büyük merak konusu oldu

İngiliz devlerinden Manchester United'ın formasını terleten Paul Pogba'dan çarpıcı karar geldi. Oyuncunun uzun süredir takımda ayrılacağı konuşuluyordu ve yıldız ismin son olarak durumu netleşti. Fransız oyuncunun takımdan ayrılacağı resmi olarak duyuruldu.

Juventus'a geri döneceği konuşuluyor

Avrupa'nın dev kulüpleri yıldız futbolcuyu gündemine alırken Juventus'un 29 yaşındaki eski futbolcusunu yeniden takıma kazandırmak istediği aktarılmakta. İtalyan temsilcisinin Pogba'ya 3 yıllık bir sözleşme teklif ettiği bahsedilirken yıllık ise 7.5 milyon euro maaş önerdiği yazıldı. Fakat Paul Pogba'nın yıllık 11 milyyon euro maaç taleo etmesinden ötürü görüşmelerin sekteye uğradıkı aktarıldı.


Yaşanan gelişme büyük ses getirdi

Fransız yıldızın Manchester United ile yollarını ayırması gerek ada basınında gerek dünya futbolunda geniş yer buldu. Oyuncunun sıradaki durağı ise herkes tarafından kafalarda soru işareti olarak bulunuyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal