Barcelona, Bayern Münih'ten Robert Lewandowski'yi transfer etmek istiyor!

Katalan devi Barcelona'nın, Bayern Münih formasını terleten Polonyalı yıldız Robert Lewandowski ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Futbolcunun transferi için ABD'li sağ bek oyuncu Sergino Dest takasta düşünülmekte.

08.04.2022-16:19 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-12:57) Barcelona, Bayern Münih'ten Robert Lewandowski'yi transfer etmek istiyor!

Barcelona'dan flaş transfer hamleleri geliyor. Yaşanan yeni gelişmelerde Barcelona'nın çok bomba bir transfere imza atmak istediği öğrenildi. Katalanların Bayern Münih'in Polonyalı golcüsü Robert Lewandoswski ile ciddi bir şekilde ilgilendiği ve bu transfer için kolları sıvadığı aktarılıyor. Yakın zamanda futbolcunun transferiyle ilgili önemli gelişmelerin olması söz konusu. 


Takasa başvuracaklar

Barcelona'nın, Lewandowski için yüksek bir bedel ödemek istemediği ifade edilirken yıldız ismi bir miktar para ve takasla bitirmek istedikleri aktarıldı. Transferde Polonyalı golcü için takas yöntemini devreye sokmak istedikleri de gelen bir başka önemli bilgiler arasında yer almakta. ABD'li sağ bek Sergino Dest'in bu transferde takas için kullanılacağı öğrenildi.

Karşılıklı anlaşmaya olumlu bakılıyor

Bayern Münih'in ise Dest'in transferine olumlu baktığı öğrenildi. Bu anlamda yakın zamanda transferde önemli adımların atılması söz konusu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal