Patrick Van Aanholt: Hamza Akman ve Efe Akman çok yetenekliler…

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Patrick Van Aaanholt, Avusturya kampında takımın genç yıldızları Hamza ve Efe Akman hakkında övgü dolu sözler söyledi. Kampın yıldızı olduklarını söyledi.

12.07.2022-15:31 - (Son Güncelleme: 12.07.2022-15:31)

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu büyük bir hayal kırıklığı ile kapatan Galatasaray’da tüm gözler Okan Buruk’un da göreve gelmesiyle birlikte yeni sezona çevrildi.

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıkları Avusturya’da gerçekleştirilen hazırlık kampında tüm hızıyla devam ediyor.

Hollandalı yıldız Patrick Van Aanholt, Galatasaray TV’ye Avusturya kampındaki çalışmaları, Okan Buruk’un gelişi ve hazırlıklara damga vuran Hamza Akman ve Efe Akman hakkında konuştu. Van Aanholt, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘Aynaya bakıp özeleştiri yapmalıyız’

Geçen sezonu iyi bitirmedik. Bütün oyuncuların aynaya bakıp kendine özeleştiri yapması lazım. Maçlarda, idmanlarda en iyisini veremedik ve ligi yukarılarda bitiremedik.

‘Yeni bir başlangıç yaptık’

Okan Buruk ile iyi başladık ve iyi şekilde devam ediyoruz. Şu anda bir şey söylemek için çok erken. Galatasaray'ı tekrar eski konumuna getirmemiz gerekiyor. Hazırlık kamplarında çift idman yapıyoruz. Çalışmalar zorlu geçiyor, hazır bir şekilde başlamak istiyorsak, bunu yapmak zorundayız.


‘Hamza ve Efe çok yetenekliler…’

Gençlere tavsiyem, kendilerinden yaşça büyük futbolcuları dinlesinler. Tavsiyelerle kendilerini geliştirsinler. Futbol yaşı olmaz, iyiyseniz bunu sahada göstermeniz lazım. Gençlerle çok konuşmaya çalışıyorum. İngilizce konuştuğum için arada iletişim sıkıntısı olabiliyor. Hamza ve Efe kardeşlerle ilgileniyorum. Çok yetenekliler…

‘Genç futbolculara tavsiyem’

İngilizce çok önemli bir dil. Dünyada en çok konuşulan dil. İyi şekilde anlar ve konuşursanız, dünyadaki her ülkeye gidebilirsiniz. Bu kendinize yapabileceğiniz en iyi yardım. Gençler İngilizce öğrenmeliler.

‘Aramıza yeni katılanlar olacak’

Şampiyon olmak istiyoruz. Aramıza yeni katılanlar olacak. Hazırlık kampının sonunda iyi durumda olmalıyız. Sezon içinde iyi ve kötü anlar olacak. İlerleyen dönemlerde dışarıdan insanların müdahalesine maruz kalmamamız lazım. Kendimizi hazırlamalıyız ve şampiyonluk yolunda gitmeliyiz.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal