Patiswiss kimin? Patiswiss Yönetim Kurulu Başkanı Elif Aslı Yıldız kimdir?

Bir tüketiciyi tehdit ettiği iddia edilen Patiswiss’in CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun hayatı ve kariyeri araştırma konusu oldu. Olay hakkındaki detaylar da merak ediliyor. Peki Patiswiss kimin? Patiswiss Yönetim Kurulu Başkanı Elif Aslı Yıldız kimdir? İşte detaylar…

22.04.2024-10:35 - (Son Güncelleme: 22.04.2024-10:35) Patiswiss kimin? Patiswiss Yönetim Kurulu Başkanı Elif Aslı Yıldız kimdir?

Bir tüketicinin Patiswiss markalı bir çikolatanın küflü olduğuna dair bir paylaşımda bulunması sonrasında Patiswiss Yönetim Kurulu Başkanı Elif Aslı Yıldız’ın tüketiciyi dava açmakla tehdit ettiği iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan Patiswiss Yönetim Kurulu Başkanı Elif Aslı Yıldız’ın hayatı ve kariyeri hakkında bilgi edinmek isteyenler ise arama motorlarına yöneldi.

Patiswiss Yönetim Kurulu Başkanı Elif Aslı Yıldız kimdir?

Patiswiss çikolata markasının dinamik CEO'su Elif Aslı Yıldız, kariyerine Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olarak başladı. Girişimcilik ruhuyla donanmış olan Yıldız, pastane işine adım atarak iş dünyasında ilk izlerini bıraktı. Ankara'da 200 metrekarelik bir pastane satın alarak iş dünyasına adım atan Elif Aslı Yıldız, buradan yola çıkarak Patiswiss markasını yarattı. 

Patiswiss çatısı altında üretilen çikolata ve tatlı ürünleri, hem Türkiye'de hem de uluslararası arenada büyük ilgi gördü. Elif Aslı Yıldız liderliğindeki Patiswiss, Türkiye'nin yanı sıra 35 farklı ülkeye ihracat yaparak küresel bir başarıya imza attı.

Patiswiss kimin? Patiswiss Yönetim Kurulu Başkanı Elif Aslı Yıldız kimdir?

Patiswiss olayı ne?

İş dünyasını bir araya getiren sosyal medya platformlarında dikkat çeken bir olay yaşandı. Bir kullanıcı, marketten aldığı çikolatanın bozulduğunu fark ederek bunu sosyal medya hesabında paylaştı.

Satın aldığı çikolatanın markası olan Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nu etiketleyen kullanıcı, beklenmedik bir yanıtla karşılaştı. Tunaoğlu, "Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de profilinde paylaşacak hiç başka içeriğin olmaması ne acı. Haklısın prim yapmak için bize baya bir ihtiyacı var herkesin." şeklinde yanıt verdi. Bu yanıt, sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma yarattı ve dikkat çekti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal