Paris'e Evinde Monaco Şoku!

Fransa'da Ligue 1'in 26. Haftasında Paris Saint Germain evinde Monaco'yu ağırladı. Geçtiğimiz günlerde Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Barcelona'yı adeta dağıtan Paris evinde Monaco'ya karşı büyük bir şok yaşadı.

22.02.2021-11:04 - (Son Güncelleme: 22.02.2021-11:04) Paris'e Evinde Monaco Şoku!

Parc des Princes Stadyumu'nda karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan bir Monaco vardı. Dakikalar henüz 6'yı gösterirken sahneye çıkan isim Aguilar'ın asistinde topu ağlara gönderen Sofiane Diop oldu. İlk yarıda skoru eşitleme çabaları olan Paris Saint Germain'in bu baskısına kontra ataklar ile cevap veren Monaco farkı 2'ye yükseltme şanslarını ilk yarıda değerlendiremedi. İlk yarının sonunda soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle giren takım konuk ekip Monaco oldu.

İkinci yarının başlaması ile birlikte ilk yarının başlarında kurduğu baskı gibi bir baskı kuran Monaco, aradığı golü kurmuş olduğu baskı sonucu 51.dakikada Guillermo Alfonso Maripan ile buldu. Bu gol ile farkı 2'ye çıkaran Monaco karşılaşmada oldukça rahatladı. 

Skorun 2-0'a gelmesinin ardından daha kontrollü bir oyun oynayan Monaco rakibi Paris Saint Germain'in kurmuş olduğu baskıya karşı iyi bir savunma ortaya koyarak kalesini gole kapattı.

PSG, bu sonucun ardından 58 puanla lider durumda bulunan Lille'in 4 puan gerisinde, 54 puanla 3. sırada kendine yer buldu. Monaco ise 52 puanla 4. sırada yer aldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal