Paris Saint Germain'e Neymar'dan Kötü Haber!

Paris Saint Germain'in, Saint Etienne ile oynanan lig maçında son dakikalarda sakatlanan Brezilyalı yıldız Neymar'dan takımına kötü haber geldi.

29.11.2021-17:37 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-17:37) Paris Saint Germain'e Neymar'dan Kötü Haber!

Fransız devi Paris Saint Germain'in, Saint Etienne ile oynanan lig maçında son dakikalarda sakatlanan Brezilyalı yıldız Neymar'dan takımına kötü haber geldi. Futbolcudan gelen haber gerek Paris Saint Germain'i gerek futbol dünyasını sarstı.
Paris Saint Germain'in, Ligue 1'de geriye düştüğü karşılaşmada Saint Etienne'i 3-1 mağlup ederken oynanan mücadelede son dakikalarda Brezilyalı yıldız Neymar'ın yaşadığı sakatlık maça resmen damga vurdu.

NEYMAR'DAN GELEN HABER PSG'DE MORALLERİ BOZDU

Paris Saint Germain'in, Saint Etienne ile oynadığı maçta Brezilyalı yıldız Neymar karşılaşma 3-1 biterken yaşadığı sakatlıkla gündeme oturdu. Yıldız futbolcu maçın 88. dakikasında ayağına aldığı darbeyle ciddi bir sakatlık geçirdi. Neymar oyuna devam edememiş ve sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kalmıştı.
Alınan bilgilere göre sakatlanan Neymar'ın ne kadar sahalardan uzak kalacağı belli oldu. Sambacının 6 haftaya kadar forma giyemeyeceği aktarıldı. Bu sezon Paris Saint Germain formasıyla 14 karşılaşmaya çıkan Brezilyalı yıldız şimdiye kadar 3 gol atıp 3 kez de asist yaptı.

NEYMAR'IN SAKATLIĞI FUTBOL DÜNYASINI SARSTI

Paris Saint Germain'in yıldız futbolcusu Neymar'dan gelen kötü haber gerek Fransız ekibi PSG'de gerek futbol dünyasında büyük bir şokla karşılandı. Yıldız futbolcunun, Paris Saint Germain'in Saint Etienne ile oynanan lig maçında yaşamış olduğu futbol dünyasını üzdü. Yıldız futbolcunun yaşadığı sakatlık dolayısıyla PSG teknik direktörü Pochettino maç sonrasında yaptığı açıklamada büyük üzüntü duydukarını aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal