Paralimpik Milli Yüzücüler Yurda Döndü! Sümeyye Boyacı'dan Açıklama!

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası'nda mücadele eden milli sporcular, İstanbul'a geldi.

17.09.2019-11:40 - (Son Güncelleme: 17.09.2019-11:36)

İngiltere'de düzenlenen Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası'nda mücadele eden milli sporcular, yurda döndü.Kadınlar 50 metre sırtüstünde gümüş madalya elde eden Sümeyye Boyacı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, güzel ve heyecanlı bir şampiyona yaşadığını belirterek,

"RAKİBİM KOLUYLA DOKUNDU.."

"Rakibimin koluyla dokunması ve beni sadece 3 salise ile geçmesi sonucu ikinci oldum. Benim için normal ve sıradan bir ikincilik değildi. Çok özel ve önemli bir yarıştı. Başta seyirciler olmak üzere beni destekleyen tüm sponsorlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"İKİNCİ OLMAK DA BAŞARI"

"İkinci olmak da büyük bir başarı. 27 kez paralimpik şampiyonu olmuş ve benden 27 yaş büyük birinin arkasında ikinci oldum. Henüz katıldığım ilk Dünya Şampiyonası'nda bu başarıyı elde edebilmek çok büyük bir mutluluk. Kendimi geliştirmeye devam edeceğim." diye konuştu.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN TEBRİK TELEFONU

"Beni tebrik etti. Çok mutlu oldum. Davet etti. Olimpiyatlarda madalya alacağıma söz verdim. Eğer başarabilirsem yüzme branşında olimpik ve paralimpikte madalya alan ilk yüzücü olmak istiyorum. İstiklal Marşı'mızı okutmak istiyorum." cevabını verdi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal