Selçuk Dereli,Bünyamin Gezer ve Deniz Çoban'dan Kural Hatası Yorumu!

Eski hakem Selçuk Dereli ve Bünyamin Gezer, Cisse'nin attığı ikinci golde kural hatasını yorumladı. İşte detaylar..

17.09.2019-11:36 - (Son Güncelleme: 17.09.2019-11:32)

Süper Lig'de Alanyaspor, Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Maçın ardından ise Cisse'nin attığı ikinci golde kural hatası olup olmadığı tartışmaları yaşanıyor.

SELÇUK DERELİ

"Yeni kurala göre top oyuna girene kadar, rakip takım, ceza sahası dışında olmalıdır. Çok net bir kural hatası yapılmıştır. Kaleci Altay topu oyuna sokmadan önce Cisse ceza sahası içerisinde. Bu sırada top Jailson'a gidiyor, Jailson da topu Cisse'ye kaptırıyor. Top oyuna girene kadar, rakip ceza sahası dışında olmalı." dedi.

BÜNYAMİN GEZER

"Alanyaspor'un attığı ikinci golde kural hatası yok. Kurala göre Papiss Cisse'nin o an ceza sahası dışına çıkacak zamanı yok veya topa da müdahale etmiyorsa kural hatası yoktur. Pozisyon da bu şekilde yaşandı." yorumununda bulundu.

DENİZ ÇOBAN

"46.dakikada Cisse’nin golünde oyun kuralları açısından bir sorun yoktu. Jailson topu aldığında ona baskı yapan Alanyasporlu Bakasetas ceza sahası dışındaydı. Kural: 'Ceza sahasından çıkmayan oyuncu; topa, rakibe müdahale edemez, top için mücadeleye giremez' diyor. Cisse bunların hiç birini yapmıyor, dolayısıyla sorun yok!"

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal