Paraguay Ücretsiz Gezilecek Yerler

Paraguay'daoldukça dikkat çekici kareler yakalayabileceğiniz yerler bulunur. La santisima Trinidad de Parana, Asuncion, Monumento de los 7 Saltos bunlardan sadece bazıları.

18.07.2020-09:24 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-09:18) Paraguay Ücretsiz Gezilecek Yerler

Paraguay'da bulunan ve yerli halkın muhteşem gün içerisindeki heyecanını oradan oraya koşup durmalarını görebileceğiniz fazlasıyla kalabalık bir bölge Ciudad Del Este. Birçok alışveriş merkezinin yer aldığı yerde dünya markalarının isimleri fazlasıyla yer almaktadır. Yalnızca Paraguay değil kıtanın bile fazlasıyla ziyaret edilen yerlerinden bir tanesidir. Oldukça dikkat çekici kareler yakalayabileceğiniz Ciudad Del Este’de satılan ürünler kaçak ve orijinal olmaması sebebiyle hükümet tarafından satıcılara karşı konulmamaktadır. Bunun sebebi şehrin ekonomi açıdan yükselmesi bir yerde bu alışverişler sayesinde gerçekleşmektedir. Fiyatları açısından da oldukça uygun fiyatlara eşyaların bulunduğu Ciudad Del Este sokaklarını dolaşırken Paraguay’da eşsiz bir gezi yapabilirsiniz.

Paraguay Ücretsiz Gezilecek Yerler |La santisima Trinidad de Parana (Trinidad Harbeleri)

La santisima Trinidad de Parana (Trinidad Harbeleri) ,  Paraguay'da yer alan 3 büyük şehirden biri olmakla birlikte aynı zamanda, UNESCO dünya mirası listesinde Paraguay’da ziyaret edilen yerler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Tarihi açıdan şehir birçok kalıntı bulundurmaktadır. Aynı zamanda bu kalıntılar bakım yapılarak, koruma altına alınmıştır. La santisima Trinidad de Parana (Trinidad Harbeleri), 1860'lı yıllarda kurulan bir grup tarafından yerleşim yeri olarak başlamasıyla günümüzde de, önemli bir yer tutmaktadır.

Paraguay Ücretsiz Gezilecek Yerler |Asuncion

Paraguay'ın başkenti olan şehir ülkenin merkezinde yer almaktadır. Paraguay'da genç nüfus yoğunluğu ve ekonomik açıdan bu şehir öne çıkmıştır. Ulaşım araçları olan otobüslerin fazla rengârenk olması daha yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekmektedir. Aynı zamanda şehirde sokaklarda dolaşırken çalan müzik Paraguay’da olduğunuzu hissettirecektir. Tarihi açısından da geziniz esnasında fazlasıyla tarihi kalıntılara rastlayabilirsiniz. Asuncion şehrinde bulunan Paraguay nehri, yerli ve yabancı turistlerin tamamen gelip ziyaret ettiği yerlerden bir tanesidir. Nehrin suyu ve etrafındaki yeşillik ve birlikte muhteşem uyumu dikkat çekmektedir. Şehrin etrafında bulunan botanik bahçeleri, hayvanat bahçeleri, müzeler, tarihi binalar, tarihi katedraller fazlası ile bulunmaktadır. Fotoğraf tutkunlarının birçok kare yakalayacağı bu şehir gezginlerin de listelerinde yer almaktadır. Rengârenk otobüsleri olduğu gibi rengarenk insanlara da rastlamak mümkündür. Sokaklarda müzik eşliğinde dans eden insanları görürken aynı zamanda rengârenk renkli renkli otobüslerle de fotoğraf çekinebilirsiniz. Burada bulunan otellerde tarihi açıdan oldukça eskidir, ancak tarihi izleri rastlayabileceğiniz otellerde birçok geçmişten izler de bulabilirsiniz.

Paraguay Ücretsiz Gezilecek Yerler |Monumento de los 7 Saltos

Monumento de los 7 Saltos, şehrin meydanlarından bir tanesidir. Oldukça renkli tezgâhların yer aldığı bu meydan da ki kuşlar dikkat çekicidir. Farklı kuş türlerine rastlayabilirsiniz aynı zamanda kuşlarla dans eden insanlarda görebilirsiniz. Gezini esnasında eğlenceli bulabileceğiniz bu ziyaret, yerli ve yabancı turistlerinde Paraguay seyahatinde uğrak noktaları arasında yer almaktadır. Temiz havasıyla birlikte oldukça güzel bir yer.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal