Para Kazanmaya Yardımcı Olan Dua

Para kazanmak için okunması gereken dualar.

19.07.2017-16:25 - (Son Güncelleme: 19.07.2017-16:12) Para Kazanmaya Yardımcı Olan Dua

Son zamanların en büyük dertlerinden biri olan para kazanmak için bu konuda bize yol gösterici dualar ve ayetler bulunmaktadır. Kişi elinden geleni yapıp çaba harcadıktan sonra aşağıda vereceğimiz duaları okursa, ihtiyaç duyduğu para Allah'ın izni ile ona gelir ve kazancı bereketlenir.

• Allahumme inni es ellüke fethammübine, ve nasran azize ve safhan cemile,bi hurmeti katebi,Allahu latifun bi ibadih. Yerzuku men yeşe ve hüvel kaviyyül aziz.

Kişi bu duayı bir hafta süreyle 41 defa okursa beklemediği yerden hemen para gelir.

• “Yâ Allahu, yâ Rabbi, yâ Hayyü, yâ Kayyûmü, Yâ Zel Celâli ve ikram.Es’elüke bismikel azîmil-a’zami. Enterzukanî helâlen tayyiben. Allahümme in kâne rızkunâ fissemâi enzilhu. Ve in kâne fil ardi ezhirhu ve in kane ba’iden karribhu. Ve in kâne kâriben yessirhü. Ve in kâne kalîlen kessirhü. Ve in kâne kesîren ihfazhü bilbereketi”

Kişi bu duayı düzenli olarak okursa işleri kolaylaşır, kazandığı para bereketlenir ve hemen para gelir. Kazanç az ise çoğalır, çok ise bereketlenir.

• Elhakümüt tekasür. Hatta zürtümülmekabir. Kella sevfe ta’lemun. Sümme kella sevfe ta’lemun. Kella lev ta’lemune ılmel yekıyn. Le teravünnelcehıym. Sümme leteravünneha aynelyakıyn. Sümme le tüs’elünne yevmeizin anin neıym. Allahumme inni es ellüke fethammübine, ve nasran azize ve safhan cemile, bi hurmeti katebi, Allahu latifun bi ibadih. Yerzuku men yeşe ve hüvel kaviyyül aziz”

Kişi bu duayı bir hafta boyunca 41 defa okursa çok kısa süre içerisinde maddi sıkıntılarından kurtulur. Aniden para gelmeye başlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal