Papara para kesiyor mu, ne kadar kesiyor? Papara işlem ücretleri ve limit bilgileri

2016 nisan ayında kurulan Türkiye merkezli elektronik para kuruluşu olan papara 'yı BKM Express destekliyor.Bu aralar dolaşan bilgiler arasında papara para kesiyor mu? ne kadar kesiyor? soruları insanların merak konusu olmuş durumda.merak ettiğiniz bu konunun devamı sayfamızda yer almaktadır,inceleyebilirsiniz.

31.03.2022-21:58 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-21:58) Papara para kesiyor mu, ne kadar kesiyor? Papara işlem ücretleri ve limit bilgileri

Papara'nın 9 milyon kullanıcısı bulunmakla birlite,kullanıcıların hayatını kolaylaştıran özellikleri bulunmaktadır.Para almanızda ve gönderimlerinizde,intenet'te yurt içi ve dışı alışveriş kullanımlarınızda,fatura ödeme gibi bir çok özelliğiyle sevilen bir uygulama olmuştur.Bu aralar merak edilen en çok konulardan bir tanesi de papara'nın para kesiyor mu ? kesiyor ise ne kadar ücret kesiliyor?soruları.

Anlaşmalı olduğu atm'lerden de ücret ödemeden para çekme ve yatırma yapabiliyor olmak kullanıcıların yüzünü güldürmüyor değil.Papara ne kadar ücret kesiyor ? ne kadar üstü ücret alıyor.?

Papara kartınızla  Atm'den para çekmek istediğinizde çektiğiniz miktara göre bazı komisyon ücretleri bulunmaktadır.Yapılan işlemlerde uygulanan ücretler aşağıdaki şekilde belirtilmiştir.

papara kart

Papara kart başvurusu için 9,99 Tl ücret kesilmektedir.

Kartın aylık aidatı ise 1 Tl’dir ama kullanmadığınız aylarda bu ücret alınmaz.

Papara kart ile 300 Tl üzerinde ATM'den para çekimi yaparsanız %2 komisyon yanında artı ücret olarak 1Tl  sizden kesilicektir.

Papara kartı yurt dışında aktif olarak kullanacaksanız ve atm’lerden 500 tl’ye kadar para çekecekseniz eğer komisyon ücret bedeli 5 Tl’dir.

Yurtdışında atm noktalarından para çekecekseniz 500 TL üzeri çekim yaptığınızda komisyon ücreti bedeli %1 seviyesinde bulunmaktadır.

Yukarıda okuduğunuz üzere Papara kart ile yaptığınız işlem ücretleri çok düşük miktarda tutulmuş olup cebinizi zorlamayacaktır.Papara kartınıza ne kadar para yatırırsanız yatırdıgınız tutar kadar harcamanızı dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.O yüzden Papara kart'ta kredi kartı özelliği bulunmamaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal