Papara Kart başvuru iptal etme İşlemi nasıl yapılır? Papara Kart iptal etme işlemleri

Papara kart sahipleri, kartını iptal etmek istedikleri durumlarda 'Papara Kart başvuru iptal etme İşlemi nasıl yapılır? sorusuyla araştırma yapıyorlar. Bu aşamada ise kart sahibi bireylere iptal işlemi nasıl yapılır kısaca anlatacağız.

28.03.2022-21:35 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-21:35) Papara Kart başvuru iptal etme İşlemi nasıl yapılır? Papara Kart iptal etme işlemleri

2016 yılında çıkarılan ve çok sayıda kişi tarafında tercih edilen Papara, kullanıcılarına sunduğu avantajlarla uzun vade içerikli fayda sağlar. Bazı durumlarda ise kar sahibi kartlarını iptal etmek zorunda kaldıklarında iptal işlemini nasıl yapılacağını merak ediyorlar.

Papara Kart Başvuru İptal Etme İşlemi nasıl yapılır?

Papara kartına sahip olan bireyler, iptal başvurusu yapmaları için ilk olarak kartı kuryeye teslim etmeleri gerekiyor. Kuryeye teslim edilmeyen kartta iptal işlemi başlatılamıyor. Parakartı kuryeye verildikten sonra kişi paparanın çağrı merkezindeki müşteri hizmetlerini arayarak istenilen bilgileri söylerle ve iptal işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Papara Kart iptal etme işlemleri

Müşteri hizmetlerinin bu konuda ilk sorusu kartı neden iptal ettiğiniz olacaktır. Bu durumda geçerli bir sebep sunmazsanız müşteri temsilcisi sizi iptalden vazgeçirmek isteyecek ve daha sonra da kartın aktif kullanımı sözünü alarak iptal başvurusunu askıya alma işlemi yapar. Papara hesapları için başlatılan iptal işlemleri biraz uzun sürebilir. Bu durum ise kurum tarafından müşterilere verilen önem ve garanti memnuiyeti kapsamı olarak açıklanır. 

Papara Kart iptal etme işlemleri

Papara kartınızı dilerseniz mobil uygulamadan da yürütebilirsiniz. Mobil uygulamaya giriş yapıldıktan sonra papara kart sayfası seçeneklerine tıklanır ve bu sekmelerden kartı iptali seçeneği seçilir. Onay vererek iptal işlemi gerçekleştirildikten sonra papara kartınız anında iptal edilir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal