Panathinaikos - Fenerbahçe Beko Euroleague Maçı Ne Zaman?

Euroleague'de Fenerbahçe'nin Panathiniakos ile oynayacağı maçtan önce basketbolseverler, ''Panathiniakos - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?'' araştırmaları yapıyorlar.

07.10.2021-18:29 - (Son Güncelleme: 07.10.2021-18:29) Panathinaikos - Fenerbahçe Beko Euroleague Maçı Ne Zaman?

Euroleagu'de tesmsilcimiz Fenerbahçe Beko, zorlu Yunanistan deplasmanında Panathiniakos ile karşılaşacak. Basketbolseverler, zorlu maçı büyük bir heyecanla beklemeye başladılar. Euroleague'de ilk maçında Kızılyıldız' geçen Fenerbahçe Beko 2. maçına Panathiniakos karşısında çıkıyor. Sarı Lacivertliler Euroleague'de 2 de 2 yapmayı hedefliyorlar. Başta Fenerbahçeli taraftarlar olmak üzere basketbolseverler zorlu maç için araştırmalar yapmaya başladılar. Basketbolseverler zorlu karşılaşmayı büyük bir heyecanla beklemeye koyuldular. Fenerbahçe Beko, Euroleague'de zorlu rakibini yenerek eski güzel günlerindeki gibi Euroleagu'de başarılı sezon geçirmek istiyor. Ayrıca taraftarlarını da mutlu etmek istiyor. Rakip takım Panathiniakos da aynı şekilde eski güzel günlerine dönmek istiyor. İki takımda Euroleauge'de bu sezon şampiyonluğa ulaşmak istiyorlar. Bu anlamda iki takımında kaybetmeye hiç niyeti yok. Çok önemli maç ile ilgili şimdiden yoğun araştırmalar yapılmaya başlandı. Bizler de sizler için maç ile ilgili bilgileri derlemeye başladık.

PANATHİNAİKOS - FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN?

Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı 7 Ekim Perşembe günü oynanacak.

PANATHİNAİKOS - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

Panathinaikos ile Fenerbahçe 21.00'de karşılaşacak.

PANATHİNAİKOS - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK?

Mücadele beIN SPORTS HABER kanalından canlı olarak yayınlanacak.

PANATHİNAİKOS - FENERBAHÇE MAÇININ MUHTEMEL KADROLARI

Panathinaikos: Daryl Macon, Georgios, Howard, Ionnais, Jehyve Floyd

Fenerbahçe Beko: Marial Shayok, İsmet Akpınar, Melih Mahmutoğlu, Nando de Colo, Jan Vesely

İLK MAÇLARIN SONUÇLARI

Turkish Airlines Euroleague'de yeni sezonun ilk maçında Fenerbahçe Beko, evinde Kızılyıldız'ı misafir etti. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'ndaki maçın ilk çeyreği 18-15 önde geçen Fenerbahçe devreyi 28-26 üstünlükle noktaladı.

Düşük skorlu olan maçın ikinci yarısında ise skor üstünlüğünü koruyan sarı lacivertliler son on dakikaya 45-37 önde girmeyi başardı. Konuk ekip bitime 6 saniye kala farkı 3'e kadar düşürse de üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe parkeden 61-57 galip ayrıldı.

Öte yandan Panathinaikos OPAP ise 2021-2022'deki ilk maçında Fransa temsilcisi AS Monaco'ya deplasmanda 75-63 kaybetti.

İki takımda sıradaki mücadeleden mutlaka galibiyetle ayrılmak istiyor. Panathinaikos bu maçı kazanarak bozulan moralleri düzeltmek istiyor. Fenerbahçe ise kayıpsız yoluna devam etmek istiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal