Maç Sona Erdi! Göztepe 1-1 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Göztepe, Fenerbahçe'yi konuk ediyor.

07.10.2021-18:19 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-22:11) Maç Sona Erdi! Göztepe 1-1 Fenerbahçe

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Göztepe:İrfan Can, Murat, Dino, Atınç, Atakan, Berkan,  Obinna, Soner, Tijanic, Halil, Adis Jahovic
Fenerbahçe:Berke, Min-Jae, Serdar, Novak, Ferdi, Crespo, Zajc, Meyer, İrfan Can, Mesut Özil, Serdar Dursun

İKİ TAKIM ARASINDA

Fenerbahçe'yi konuk ettiği son dokuz Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Göztepe (3G 5B), tek yenilgisini 2001/02 sezonunda aldı (0-5).
Göztepe ile oynadığı son Süper Lig maçını kazanan Fenerbahçe, Nisan 2002'den bu yana rakibini üst üste iki kere mağlup edemiyor.
Süper Lig tarihinde Fenerbahçe'nin başında Göztepe deplasmanına çıkan dokuz yerli teknik direktörden sadece ikisi galibiyet alabildi (Necdet Erdem & Mustafa Denizli).
Fenerbahçe, Göztepe ile mücadele ettiği son dört Süper Lig sezonunun hiçbirinde ilk yarılarda oynadığı maçı kazanamadı (3B 1M).
Süper Lig'de oynadığı son üç maçtan beraberlikle ayrılan Göztepe, Nisan 1977'den bu yana üst üste dört beraberlik almıyor.
Göztepe iç sahada oynadığı son yedi Süper Lig maçında kalesini gole kapatamazken (toplam 15 gol), Fenerbahçe deplasmanda çıktığı son altı Süper Lig karşılaşmasının dördünde gol sevinci yaşayamadı.
Göztepe, Süper Lig'e döndüğü 2017/18 sezonundan bu yana ceza sahası dışından en fazla golü Fenerbahçe'ye attı (4).
Göztepe forması giyen Soner Aydoğdu, bu sezon Süper Lig'de çıktığı dört maçın üçünde birer gol katkısı yaptı (1 gol & 2 asist). Mbwana Samatta'nın Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de çektiği iki isabetli şut da gol oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig kariyerinde çıktığı üç Göztepe deplasmanından da yenilgiyle ayrılmadı (1G 2B).
Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta mücadelesi öncesinde nefesler tutuldu. Keyifli geçmesi beklenen karşılaşma öncesinde geri sayıma geçildi. Göztepe'de Teknik Direktör Ünal Karaman ile arka arkaya alınan kötü sonuçların ardından yollar ayrılmıştı.
Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil'in büyük bir uğraş göstermesinin ardından teknik direktörlük koltuğu ise Sırp teknik adam Nestor El Maestro'ya emanet edilmişti. Yeni teknik adamı El Maestro ile birlikte yükselişe geçen Göztepe'nin saha içerisinde oynadığı oyun taraftarlar tarafından büyük bir beğeni toplamıştı. Daha çok hücumu düşünen bir Göztepe'nin sahada olması ise taraftarları adeta mest etmişti. İzmir ekibinde Halil Akbunar ile gelişen hücüm atakları oldukça tehlikeli olurken Göztepe aynı zamanda takım savunmasında gösterdiği başarı ile de dikkatleri üzerine çekiyor.
Fenerbahçe Teknik Direktör Vitor Pereira ile birlikte bambaşka bir oyun sergiliyor. 3'lü savunma hattında Attila Szalai, Min Jae-Kim ve Serdar Aziz'in uyumu sarı lacivertlilerin oyunun oldukça önemli bir rol oynarken aynı zamanda hücüm hattında özellikle Diego Rossi'nin yükselen performansına Mergim Berisha'nın da eklenmesiyle birlikte sarı lacivertliler ligin ilk haftalarında yaşamış olduğu gol yollarındaki problemi sona erdirmiş gözüküyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal