Pakistan'da Muhalefet Hükümet Karşıtı Eylemlere Son Verilecek Mi?

Pakistan'da muhalefet partileri 20 günü geçen bir süredir devam eden iktidar karşıtı gösterilerin bittiğini ve kapatılan yolların açılacağını aktardı.

20.11.2019-14:00 - (Son Güncelleme: 20.11.2019-13:52)

Pakistan'da muhalefet partileri 20 günü geçen bir süredir devam eden iktidar karşıtı gösterilerin bittiğini ve kapatılan yolların açılacağını aktardı.

Pakistan'da muhalefet heyetinin sözcüsü Ekrem Han Durrani, yaptığı basın açıklamasında eylemlerin amacına ulaştığı ve günlük hayatın daha fazla etkilenmemesi adına eylemleri durduracaklarını bildirdi.

Protestoculara sabah saatlerinden başlayarak kapattıkları yolları açma emri verdiklerini bildiren Durrani, eylemlerin hükümet üzerinde yeteri kadar baskı kurduğunu, bunun sonucu olarak da eski Başbakan Navaz Şerif'e yurt dışına çıkış izni verildiğine vurgu yaptı. Durrani, muhalefet heyetinin ortak Pakistan Seçim Komisyonu'na başkan tavsiye edeceğini de işaret etti.

Protestoların önde gelen ismi İslam Alimleri Cemiyeti-Fazl (JUI-F) lideri Mevlana Fazlurrahman da Bannu kentinde yol kapatan eylemcilere yaptığı açıklamada, protestolara vatandaşların hayatını olumsuz etkilemesinin önüne geçmek için son verdiklerini aktardı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal