Pahalı diyetlere ve diyetisyenlere elveda! Sadece bir karışımla fit ve zihinde kalın!

Sağlıklı yaşamın formülü herkesin bildiği üzere; egzersiz ve diyet yapmak ancak yoğun iş temposundan ötürü birçok kişi aperatif yiyeceklere ve hareketsiz bir yaşama yönelebiliyor. Diyetinize düşük kalorili besinler ile protein içeren gıdalar eklemek ve spor yapmak herkes tarafından bilinen ama uygulanmayan yöntemdir. İşte, tek bardağında yağ yakımını hızlandıran o pratik kekik suyu yöntemi…

11.12.2023-13:35 - (Son Güncelleme: 11.12.2023-17:41) Pahalı diyetlere ve diyetisyenlere elveda! Sadece bir karışımla fit ve zihinde kalın!

Uzman diyetisyenlerin, lifli gıda tüketenlerin sağlıklı beslenme ve egzersiz sürecine devam ettikleri takdirde kısa sürede zayıflanabileceğini aktarıyorlar. Kronik bir rahatsızlığı veya mide problemi bulunmayan fakat göbek bölgesindeki yağlardan şikâyetçi olan kişiler kekik suyundan da faydalanabilir. Vücudunuzdaki yağların yakımını hızlandırabilirsiniz. Kekik suyu açık yaralar üzerinde antiseptik görevi görür. Ayrıca ağız ve diş eti sağlığı açısından faydalıdır. Vücuttan mikropların atılmasını sağlar.

kekik çayı


Kekik suyu sindirimi kolaylaştırır

Kekik suyu kilo verme sürecini hızlandırır. Bağırsak hareketlerini düzenler ve sindirim sisteminin çalışmasına destek olur. Düzenli tüketildiğinde yavaşlayan metabolizmayı hızlandıran kekik suyu vücutta depolanan yağları enerjiye dönüştürür.

Kekik Suyu zayıflatır

Basen, bel ve bacak bölgesinden şikâyetiniz mi var?

İşte basen, bel ve bacak bölgesindeki yağları yakan kekik suyunun tarifi: Küçük bir tencerenin içine 2 bardak su ve 3 tutan taze kekik ekleyin. İçerisine kekik koyduğunuz suyu kaynatın. Kaynattıktan sonra biraz soğumasını bekleyip içebilirsiniz. Eğer tadı size çok acı gelirse içerisine limon dilimi ekleyebilirsiniz. Günde sadece 1 fincan kekik suyu tüketmek vücudunuz için yeterli olur.

Kekik Suyu zayıflatır

Yemekten hemen sonra içmeyin

Kekik suyu asla yemekten hemen önce içilmemeli yemeğe başlamadan en az 30 dakika ya da 1 saat önce içilmelidir. Kronik bir sağlık problemi olan kişilerim kekik suyu içmeden önce doktora danışmaları önerilmektedir.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal