Özür Özel açıkladı: Seçimlerde İstanbul’un adayı Ekrem İmamoğlu oldu

CHP aday toplantısında konuşan Genel Başkan Özgür Özel, İstanbul için Ekrem İmamoğlu’nun aday olacağını açıkladı.

05.01.2024-11:33 - (Son Güncelleme: 05.01.2024-12:12) Özür Özel açıkladı: Seçimlerde İstanbul’un adayı Ekrem İmamoğlu oldu

CHP aday toplantısında konuşan Genel Başkan Özgür Özel, İstanbul için Ekrem İmamoğlu’nun aday olacağını açıkladı. Özel, Süper Kupa üzerinden Cumhurbaşkanını eleştirirken, HDP ile görüşüp şehit cenazesine katıldığı skandal anlarından bahsetmedi. 

CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu

CHP İBB Aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Ekrem İmamoğlu’nun adaylığının açıklandığı toplantıya, eski genel başkanlar davet edilirken salonda Kemal Kılıçdaroğlu’nun yer almaması dikkat çekti.

Aday Tanıtım Toplantısı’nda kürsüye çıkan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Süper Kupa’da yaşananlardan dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirmeye çalışırken, konuşmasında Osman Kavala ve Tayfun Kahraman’a selam gönderdi. O anlar sosyal medyada tepki çekerken, vatandaşlar HDP ile kol kola poz veren ve sonrasında utanmadan şehit cenazesine giden Özgür Özel’e ağır eleştirilerde bulundu. Özel’in konuşmasında Selehattin Demirtaş’tan bahsetmemesi ise dikkatlerden kaçmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal