Özlem Gürses Halk TV’den ayrıldı mı, neden yok? Özlem Gürses Halk TV’den neden ayrıldı?

Uzun süredir ekranlarda gözükmeyen Özlem Gürses, Halk TV'den ayrıldı mı? Bu soru vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Halk TV'de program yapan ünlü gazeteci, Özlem Gürses günün en çok araştırılan isimleri arasında ilk sıraya yerleşti. Özlem Gürses, Halk TV'de neden yok? Özlem Gürses kimdir? Nereli? Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

22.03.2022-09:39 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-17:44) Özlem Gürses  Halk TV’den ayrıldı mı, neden yok? Özlem Gürses Halk TV’den neden ayrıldı?

Halk TV, Özlem Gürses ve Emin Çapa'yı kovduklarını doğruladı. Halk TV, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak programcıları Özlem Gürses ve Emin Çapa ile yolların ayrıldığını duyurdu. Konuyla ilgili Halk TV'den açıklama geldi. Özlem Gürses'de kendi sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yapacağını duyurdu.

Özlem Gürses Halk TV'den neden ayrıldı?

"Bazı internet sitelerinde Özlem Gürses ve Emin Çapa ile Halk TV arasında yapılan görüşmelere ilişkin haberler üzerine izleyicilerimize saygı gereği açıklama yapma ihtiyacı duyduk" dedi. Açıklamanın devamında ise, şu ifadelere yer verildi: "Halk TV kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarken uluslararası yayın standartlarının da gereği olarak tüm ekran yüzlerinden kişisel Youtube kanalların paralel yayınlarına son vermelerini istedi. Özlem Gürses ve Emin Çapa bu teklifi ve önerilen ara teklifleri kabul etmeyince ne yazık ki yollarımızı ayırdık" dedi.

Özlem Gürses Halk TV'den neden kovuldu?

Özlem Gürses Halk Tv'den ayrıldı mı?

Özlem Gürses' de  sosyal medya hesabından ayrılık açıklamalarına cevap verdi. Yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Yarın ben de bir açıklama yapacağım… Ama bugün baharın ilk günü ve oğlumun doğum günü… Şimdi onu kucaklamaya gidiyorum. Tüm mesajlarınız için teşekkürler."

Özlem Gürses Halk TV açıklama

Özlem Gürses kimdir?

Özlem Gürses 18 Ağustos 1970, Ankara doğumlu Türk gazeteci, haber sunucusu, halkla ilişkiler ve iletişim uzmanıdır. Lütfi Gürses'in kızıdır. İlköğretim ve lise öğrenimini Ted Ankara Koleji'nde tamamladı. Ardından ODTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'ne girmeye hak kazandı. Aynı bölümde yüksek şeref öğrencisi ve bölüm birincisi olarak ODTÜ Mimarlık Bölümü'ne yatay geçiş yaptı. ODTÜ Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Mimarlık Tarihi programında yüksek lisans yaparken bir trafik kazası geçirdi. Bu trafik kazası onu İstanbul'a ve medya dünyasına taşıdı. Özlem Gürses evlidir ve bir çocuk annesidir.

Özlem Gürses Halk TV'den neden ayrıldı?

Özlem Gürses nerelerde çalıştı? 

ATV Haber Merkezi'nde muhabir olarak medya sektörüne ilk adımı attı. Kariyerine Star TV'de 'Gece Hattı' ve 'Kırmızı Koltuk'la devam etti. NTV için 'Mimarlık ve Yaşam', CNNTURK için 'Yeşil Ekran' belgesellerini hazırladı. Ufuk Güldemir'in kurduğu Habertürk TV'de 20. Saat, 13 Ajansı, Bildiğin Gibi Değil, Burası Haftasonu, Habertürk Gündem programlarının editörü ve sunuculuğunu yaptı. Kanal 1 Ana Haber'in hem haber müdür yardımcısı hem de ekran yüzü olma rolünü üstlendi. İzlenme oranı olarak 90-100 aralığında devraldığı Ana Haber Bülteni'ni ilk 20 arasına girmeyi başardı. Aynı kanalda 'Özlem Gürses'le Bakış' ve 'Şahane Çocuklar' programlarının yapımcısı ve editörlüğünü yaptı. Skyturk'te 'Özlem Gürses'le Çizgi Dışı' programında pek çok saygın ve ünlü ismi konuk olarak ağırladı. TV8'de ve Habertürk'te Vivet Kanetti Uluç ve Ayşe Böhürler ile birlikte sunduğu '3YÜZ'ün özgün format yaratıcısı ve editörüydü. Sözcü gazetesinde köşe yazarlığı yapan Gürses son olarak Halk TV'de çalışmaya başlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal