Özkan Uğur’un duygulandıran anları: Şarkı söylerken göz yaşlarını tutamamıştı

MFÖ’nün üyelerinden olan Özkan Uğur, dün 69 yaşında hayatını kaybetmişti. Lenf kanseri hastalığı nükseden sanatçı yaklaşık 1,5 aydır yoğun bakımda entübe ediliyordu. Özkan Uğur'un sevenleri, grup arkadaşlarıyla birlikte 'No Problem' isimli parçalarını seslendirirken duygulandığı anlar yeniden gündem oldu.

09.07.2023-11:00 - (Son Güncelleme: 09.07.2023-11:00)

Cennet Mahallesi dizisindeki Beter Ali karakteriyle çok sevilen ve MFÖ grubuyla sayısız konsere çıkan ünlü sanatçı Özkan Uğur, dün 69 yaşında hayatını kaybetmişti.

Özkan Uğur, 2013 yılında yakalandığı lenfomayı tedavi sürecinin ardından atlatmıştı. Hastalığı nükseden usta müzisyenin yoğun bakımda olduğu ve entübe edildiği ortaya çıkmıştı. 

Bu sesi unutmayacağız

Milliyet’in haberine göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili Özkan Uğur’u kaybettik. Her kulak verene dost ve kaynağı gönül olagelen bu sesi unutmayacağız. Çok üzgünüz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" mesajını yazdı.

Özkan Uğur

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün vefat haberini aldığımız, müzik alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi olan, ülkemizin sevilen ses ve sinema sanatçısı Özkan Uğur’a Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sevenlerinden duygusal paylaşım

Acı haber sonrası 7'den 77'ye herkes yasa boğuldu. Özkan Uğur'un ardından yapılan paylaşımlarda ise eski bir video öne çıktı.

Özkan Uğur

Gittiğin yerde güzel uyu

Özkan Uğur'un grup arkadaşlarıyla birlikte "No Problem" isimli parçalarını seslendirirken bir anda duygulanması, Mazhar Alanson'un "Ah tontonum" demesi ve o anki atmosfer yeniden gündeme geldi. Video sosyal medyada defalarca kez paylaşılarak "Ah tontonum, gittiğin yerde güzel uyu" yorumları yapıldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal