Aylardır süren görüşmelerde mutlu son: Galatasaray Angelino ile prensip anlaşmasına vardı

Galatasaray, transfer listesinin ilk sırasında yer alan İspanyol sol bek Angelino ile prensip anlaşmasına vardı. Sarı kırmızılılar oyuncunun takımı Leipzig ile son detayları görüşüyor. Şampiyonlar Ligi eleme maçları öncesinde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray’da yönetimin çalışmaları hızla sürüyor.

09.07.2023-10:45 - (Son Güncelleme: 09.07.2023-10:45)

Yeni sezonun çalışmalarına Avusturya’da devam eden sarı kırmızılı ekip bir yandan kadrosunu korumak isterken diğer yandan da eksik olan bölgelerini güçlendirmek isteye sarı-kırmızılılar, sol-bek transferinde sona yaklaştı.

Geçtiğimiz sezon savunmanın sol tarafında sorunlar yaşayan Galatasaray, bonservisi Leipzig'de bulunan Angelino için görüşmelerini hızlandırdı.

Transfer kulüplerin anlaşmasına kaldı

Transfer haberlerinin güvenilir kaynağı Fabrizio Romano'nun aktardığı bilgiye göre Galatasaray, Angelino ile anlaşmaya vardı.

Angelino

İspanyol oyuncu Galatasaray'da oynamak istediğini ve başka bir kulüple görüşmek istemediğini takımına bildirdi. Haberde, 26 yaşındaki sol bekin imzasının iki kulübünün anlaşmasına kaldığı vurgulandı.

Aradaki fark 4 milyon euro

Alman kulübüne 8 milyon euro bonservis teklif edildi. Leipzig ise 30 Haziran 2025 tarihinde kontratı sona erecek futbolcusu için Cimbom'dan 12 milyon euro talep etti.

Geçtiğimiz sezonu Hoffenheim'da kiralık olarak geçiren Angelino, skorer özelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

İspanyol oyuncu Hoffenheim formasıyla 35 maçta oynarken, 1 gol, 10 asistlik performans ortaya koydu. (Ensonhaber)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal