Özgür Özel FETÖ’den Sonra PKK Yayın Organında Yayına Katıldı

İmza attığı skandallarla tanınan CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, partisinin lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ kanalına katılmasının ardından kendisi de bu defa PKK yayın organında boy gösterdi.

19.02.2021-14:29 - (Son Güncelleme: 19.02.2021-14:40) Özgür Özel FETÖ’den Sonra PKK Yayın Organında Yayına Katıldı

CHP'li yetkililer daha önce birçok terör yanlısı medya kuruluşuna konuk olmuştu. Onlara bir yenisi daha eklendi.

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, bu kadarına ''pes'' dedirtecek bir hamle yaptı. CHP'li Özel, geçen gün PKK'nın bir yayın organında yapılan programa katıldı. 

Özgür Özel'in katıldığı yayın kuruluşu, şanlı Türk ordumuza '' İşgalci Türk Ordusu'' ifadesini kullanan terör yanlı bir kanal. 

Daha önce CHP yönetimi, PKK'ya "terör örgütü" diyemediği için çeşitli tepkiler de almıştı. Özgür Özel'in PKK kanalına çekinmeden konuk olması ise CHP'nin PKK'yı terör örgütü olarak görmediğini düşündürdü.

Özel, dün Meclis'te Gara'da PKK tarafından şehit düşürülen 13 vatandaşımızla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlayan ifadeler kullanırken, kendisinin terörist kanalına katılması ise söylemleriyle fiiliyatının çelişkisini net bir şekilde gözler önüne serdi.

katıldığıkanal190202121,3

Kamuoyunda ve parti tabanında CHP-HDP yakınlaşması hoş karşılanmazken bir de Özgür Özel'in böyle bir kanala konuk olması tepki oklarını üzerine çekti. 

Özgür Özel'in bu hareketi CHP destekçilerin de oldukça tepki topladı. Sosyal medya kullanıcıları Özel'in programdaki görüntüsünün paylaşıldığı gönderinin altına yorumlar yağdırdı.

 Sosyal medya kullanıcıları yorumlarında, ''Evinde  gibi  zaten'', ''Şaşırdık mı hayır'', ''Ona yakışanı yapmış zaten'' benzeri pek çok yorum yaptı.

özgür özelyorumlar190202121

 

özgürözelyorumlar2190202121

Daha önce Kemal Kılıçdaroğlu da kapatılmak üzere olan FETÖ kanallarına konuk olmuş, hatta özel ziyaretler gerçekleştirip basın açıklamalarında bulunmuştu. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal