Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu herkesi duygulandırdı! Nikah hediyeleri kanserli çocuklara gönderildi

Uzun süredir birlikte olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz günlerde sözlendi. Mutlu günlerimi takipçileriyle paylaşan ünlü çift Almanya'da evlendi. Almanya Karlsruhe’de nikah töreni gerçekleştiren çift bu mutlu gününü takipçileri ile paylaştı.

15.07.2022-09:16 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-09:16) Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu herkesi duygulandırdı! Nikah hediyeleri kanserli çocuklara gönderildi

Oynadığı dizide tanışan ve uzun süredir birlikte olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı attı. Gürel ve Çayoğlu kız isteme heyecanını da takipçileriyle paylaştı. Ünlü çift Serkan Çayoğlu’nun ailesinin yaşadığı Karlsruhe kasabasında gerçekleşen nikah töreniyle dünya evine  girdi. 

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinin mutluluğu yüzünden okunuyor

Almanya'da gerçekleştirilen nikah töreni ile dünya evine giren Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu,  nikah görüntülerini takipçileri ile paylaştı. Özge Gürel nikah da Özlem Kaya imzalı bir elbise tercih ederken Serkan Çayoğlu ise  Levon kordonciyan tarafından tasarlanan takım elbise  giydi. Çift herkesi duygulandıran bir hareket yaptı. Ünlü Çifte nikah için gelen hediyeler Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'na bağışlandı.

Özge Gürel EVlendi

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal