Survivor Sude ve Mert'ten imrendiren aşk görüntüleri geldi! Sude ve Mert'in çok konuşulan aşk paylaşımları

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor ile aşkları başlayan Sude Burcu ve Mert Öcal adadan ayrıldıktan sonra aşklarını yaşamaya devam etti. Sosyal medya üzerinden sıklıkla paylaşımlarda bulunan ikilinin hiç ayrılmaması dikkatlerden kaçmadı. Survivor Mert ve Sude'den aşk paylaşımlarının arkası kesilmedi.

14.07.2022-20:50 - (Son Güncelleme: 14.07.2022-20:50)

Survıvor All Star 2022'de karşı takımlarda olan Mert ve Sude yaşadıkları aşk ile gündeme gelirken sevgileriyle birbirlerine bağlanmayı bırakmadılar. 14 Şubat tarihinde ki yayında Mert'in Sude'ye çiçek hediye etmesiyle aşklarını ilan etmişlerdi. Bunun üzerine Türkiye'ye gelen ikili bir an olsun ayrılmadı. Sude ve Mert arasındaki yaşanan aşk objektiflere yansımaya devam ediyor. İşte, Survivor Sude ve Mert'in aşk dolu paylaşımları haberimizde yer almaktadır

Sude Burcu ve Mert Öcal aşkı

''Vay vay vay''

Survivor yarışmacısı olan Sude'nin instagramı aktif kullanması halinde 329 bin takipçiye ulaşması dikkatlerden kaçmadı. Güzel fiziği ve beyaz şortu ile fotoğraf paylaşan Sude Burcu sevgilisi Mert Öcal'dan ''Vay vay vay'' ifadelerini kullanarak alev emojisini kullandı. 

Sude Burcu ve Mert Öcal aşkı

Kalpli paylaşım 

Survivor yarışmasının bitmesinin ardından Türkiye'de buluşan Mert ve Sude ikilisi aynı anda tatil yapamaya başladı. 26 yaşındaki Sude ve 39 yaşındaki Mert, bir an olsun ayrılmadan bir arada zaman geçirmekteler. Aşk pozlarını veren çifte beğeni ve yorum yağmuru yağdı. Mutlu ilişkilerinin olduğu belli olurken sevgili dolu paylaşımlarında arkası kesilmedi. 

Sude Burcu ve Mert Öcal'ın arka arkaya gelen aşk pozlarına takipçileri tarafından ''Maşallah, çok yakışıyorsunuz'' yorumları geldi. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal