26.02.2024-16:25 (Son Güncelleme:26.02.2024-16:25)


1

Ünlü isim Murat Başoğlu, öz yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum'daki teknede yakınlaşma görüntüleriyle aylarca konuşulmuş ve bu olay büyük tepki toplamıştı.



2

Şoke eden görüntülerin ardından 14 yıllık evliliği tek celsede biten Başoğlu, gözlerden uzak bir yaşam sürdürmeye başladı. Ünlü ismin son hali sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı.



3

Öz yeğeniyle teknede müstehcen görüntüleri yakalanan ünlü isim çok konuşulmuştu. Uzun süredir gözlerden uzak bir hayat yaşayan Murat Başoğlu'nun son hali gündem oldu.



4

Öz yeğeni olan Burcu Başoğlu ile teknede oldukça uygunsuz şekilde yakalanan Murat Başoğlu, yaşanan skandalın ardından uzun süre magazin gündemine oturdu.



5

14 yıllık evliliği tek celsede biten ünlü isim, gözlerden uzak bir yaşam sürdürmeye başladı. Ve hiçbir projede yer alamadı.



6

Başoğlu, son olarak sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi. Paylaşımları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.



7

Başoğlu, son olarak Instagram hesabından şapkalı bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin son hali dikkat çekti.



8

Skandalın yaşandığı dönem “Karımı aldattım pişmanım ama o kadın yeğenim değil. Çıkan haberlerin ardından intihar etmeyi düşündüm” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr