26.02.2024-15:50 (Son Güncelleme:26.02.2024-15:50)


1

Bir dönemin en önemli oyuncu ve solistlerinden olan Semiramis Pekkan, ablası Ajda Pekkan hakkında bomba bir açıklamada bulundu.



2

Verdiği konserlerle sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde kız kardeşi Semiramis Pekkan'ın çocukluk yıllarında yaşadıkları bir olayı anlatması üzerine sosyal medyanın gündemine oturdu



3

Verdiği röportaj sırasında ablası Ajda Pekkan'ın oldukça hiperaktif bir çocukluk geçirdiğinden bahseden Semiramis Pekkan, yaşadıkları olayda büyük bir yara almadığı için şanslı olduğundan bahsetti.



4

Zannedilenin aksine abla kardeş ilişkilerinde yaramaz çocuğun ablası Ajda Pekkan olduğunu dile getiren Semiramis Pekkan, röportajı sırasında bu duruma sıklıkla şaşırıldığını ifade etti.



5

Semiramis Pekkan; "Unutamadığım bir çocukluk hatıram var, çok komik. Erenköy'de anneannemin evinde oturuyoruz. Daha doğrusu anneannemin çiftliğinde. Ben o zaman 3 yaşındayım, Ajda da 5 yaşında. Ben ne kadar uysalsam, Ajda da o kadar hiperaktif.



6

Ajda'nın bütün arkadaşları erkek. Komşularımızın sanırım o dönem hep erkek çocukları vardı. Aralarında tek kız Ajda. Bir gün beni bir ağacın karşısında durdurup kafama da bir elma koydu



7

Ve taşlayarak o elmayı düşürmeye çalıştılar. Nasıl ama? Tabii o sırada kafam yarıldı. Hastaneye koştuk. Artık buna gülünür mü, ağlanır mı? 3 yaşında bir çocuk, masum olduğu için ne söylenirse yapıyor. İşte o bendim. Kafama elma koyup taşla düşürmeye çalıştılar. Kafam yarıldı, soluğu hastanede aldık. Ben, elma ve taş. En komik ve unutamadığım çocukluk hatıralarımdan biridir." şeklinde konuştu. Kısa süre içerisinde hızla yayılan röportaj üzerine Semiramis Pekkan'ın Ajda Pekkan ile olan anısı sosyal medyada büyük beğeni aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr