Oyun dünyasında God of War Ragnarok fırtınası: PlayStation tarihinin en hızlı satan oyunu oldu

9 Kasım 2022 tarihinde satışa çıkarılan aksiyon oyunu God of War Ragnarok, ilk haftasında 5.1 milyon adet satış rakamına ulaşarak PlayStation tarihinin en hızlı satan oyunu oldu.

24.11.2022-17:50 - (Son Güncelleme: 24.11.2022-17:50) Oyun dünyasında God of War Ragnarok fırtınası: PlayStation tarihinin en hızlı satan oyunu oldu

Oyun dünyasının merakla beklediği God of War Ragnarok oyunu, 9 Kasım 2022 Çarşamba günü satışa çıktı. 2018 yılında çıkan ilk oyunun devamı olan God of War Ragnarok, gerek hikayesi, gerek karakterleri, gerek oynanışı, gerekse de eşsiz görselliği ile ABD’nin Los Angeles eyaletinde düzenlenecek olan The Game Awards 2022’nin (Yılın oyunu) en büyük adayı olarak gösteriliyor. Fakat oyun bu başarının dışında, ilk haftada 5.1 milyonluk satış rakamıyla PlayStation tarihinin en hızlı satan oyunu olma başarısına da sahip oldu.

Oyun dünyasında God of War Ragnarok fırtınası

PlayStation’dan yapılan açıklamada 9 Kasım 2022 tarihinde satışa sunulan God of War Ragnarok, ilk haftasında 5.1 milyon satışa ulaştı. Serinin ilk oyunu ise aynı sürede 3.1 milyon adet satılmıştı. 

God of War Ragnarok

Oyun severler bu istatistik ve oyunun başarısı sayesinde ilk oyunun 23 milyonluk satış rakamını kolaylıkla aşacağını söylüyor. 

Destansı aksiyon, eşsiz görsellik

9 Kasım’da satışa çıkan God of War Ragnarok, 2018’deki ilk oyunun da üzerine çıkacak bir hikayeye sahip. Savaş tanrısı Kratos ile oğlu Atreus’un veya bir diğer adıyla Loki’nin İskandinav evrenindeki son macerasının anlatıldığı God of War Ragnarok, sosyal medyada oyuncular tarafından büyük beğeni kazandı. 

God of War Ragnarok-1

Gerek Türk oyuncular, gerekse de yabancı oyuncular şimdiye kadar Elden Ring’i yılın oyunu olarak gördüklerini söylese de şu sıralarda God of War Ragnarok’un bu unvanın bir numaralı adayı olarak görüyorlar. 


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal