Ovr coin nedir? Ovr coin projesi ve yol haritası

Gündemde sık sık yerini alan coinler oldukça dikkat çekiyor. Bu coinlerden bir tanesi de Ovr tokendir. Blockchain tabanlı bir kripto para projesi olan Ovr token pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Ovr token nedir? Ovr token fiyatı nedir? Ovr token ne zaman çıktı? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

02.04.2022-00:00 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-00:04) Ovr coin nedir? Ovr coin projesi ve yol haritası

Kripto para meraklılarının sık sık araştırdığı coinlere her gün bir yenisi eklenmektedir. Teknoloji ilerledikçe sistemde değişmektedir. Geleceğin yatırımı olarak görülen coinler oldukça merak edilmektedir. Metaverse alanında kullanılan Ovr token, son zamanlarda metaverseye olan ilginin artmasıyla dikkat çekiyor. Peki, Ovr token nedir? Ovr token fiyatı nedir? Ovr token ne zaman çıktı? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

Ovr token nedir?

Metaverse alanında hizmet veren blockchain tabanlı bir kripto para projesi olan Over token, son zamanlarda metaverseye ilginin artmasıyla dikkat çekiyor. Metaverse dünyası normal hayattan bir farkı yok gibi görülmektedir. İşte bu noktada devreye sanal para birimleri giriyor. OVR gibi platformlar bu alanda yaşanabilecek her türlü etkinliği kullanıcıların hizmetine sokmayı hedefliyor. Hemen hemen her şeyin sanal ortama aktarıldığı metaverseler oyunculuktan canlı etkinliklere, yapay zekadan turizme kadar her türlü etkinliği içerisinde barındırmaktadır. Kaliteli içerikleri kullanıcılarla buluşturan Ovr token (OVR) platformu ve bu platformun kripto para sistemi ile dönmektedir. 

Ovr token (OVR) platformu, Ethereum (ETH) blok zincirine dayalı bir metaverse projesidir. Artırılmış gerçeklik (AR) ve sanal gerçeklik (VR) kavramlarını bir arada bulunduran bu sistem çeşitli içeriklerle kullanıcıları kendisine çekmektedir. Ovr token (OVR) projesi kapsamında kullanıcılara farklı niteliklerde bir metaverse evrenleri sunulmaktadır. OVR token ekosisteminde kullanıcılara OVRLand isimli sanal araziler sunmaktadır. NFT’ler aracılığı ile sisteme ulaşılması sağlanırken, kullanıcıların AR ya da VR deneyimlerini görsel olarak kullanmaları sağlanmaktadır. OVR metaverse dünyasında yeni avatarlar, alım satım işlemleri gibi pek çok faliyeti sunmaktadır. OVR’ler metaverse gerçekleşen her türlü işlemde kullanılan bir tür para birimidir. Teknik olarak bu kripto paraların Ethereum (ETH) altyapısını kullanan ERC-20 token’i olduğu söylenebilir. OVR token’ler platformun yönetilemesi için kullanılmaktadır.

OVR Coin NedirOvr Token (OVR) ne zaman çıktı?

2020 yılının sonlarında borsada yerini alan Ovr token (OVR), borsada yerini almasının üzerinden çok uzun bir süre geçmeyen Ovr token, birçok kişinin dikkatini çekiyor. Özellikle metaverse dünyasına olan ilginin artması kullanıcılara cazip gelmektedir. Aslında bu para birimi için popüleritenin bir ürünü demek daha doğru olacaktır.  İçerisinde nelerin olduğu ya da olacağı bilinmeyen kripto para piyasası hem riskleri hem de kazandırmasıyla kimi zaman cazip gelmektedir. Metaversenin gelecekte daha çok ilgi göreceği düşünüldüğünde bu coine de ilginin artacağı düşünülmektedir. 

Ovr Token (OVR) fiyatı nedir?

Ovr token için hazırlanan bil evrak bulunmaktadır. Hazırlanan evrağa göre OVR token’lerin piyasa arzı 95 milyon adet ile sınırlandırılmıştır. Projenin kendi web sayfasında yer alan dolaşım verileri ise 17 milyon civarında seyretmektedir.

Ovr Token kaç tl?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 OVR token [mcryptocoin=”OVR” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. OVR token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”OVR” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. OVR token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”OVR” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”OVR” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Ovr Token kaç dolar?                         

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 OVR token [mcryptocoin=”OVR” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle OVR token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 3,3 dolarla kaydetti. Bununla birlikte OVR token yılın en düşük seviyesini ise 0,032 dolarla belirledi.

OVR Token Ne İşe YararOvr Token (OVR) nasıl çalışmaktadır?

Ovr token (OVR), Ethereum (ETH) blockchain’i tarafından desteklenmektedir. Sanal gerçeklik ile artırılmış gerçekliğin birleştiği bir dünya olan bu platform mobil cihaz veya akıllı gözlükle kullanıcıların sisteme ulaşımı sağlanmaktadır. Kullanıcılar bu eşsiz deneyim ile farklı bir dünyaya adım atarken yeni deneyimlerde kazanmaktadır. Metaverse dünyası gelecekte önemli bir yer edinirken OVR token da inanılmaz bir öneme sahiptir. platformda kullanıcılar sanal arsalar elde edecek ve buralara çeşitli değerler koyacak. Bu değerler tıpkı gerçek dünya nesneleriymiş gibi alınıp satılacak. Bu aşamada ise para birimi olarak kripto paralar devreye giriyor.

OVR token açık kaynak felsefesini benimsiyor. Buna göre tüm OVR topluluğunun ekosistemin büyümesine katkıda bulunduğunu görüyoruz. Böylece platformu yaratıcılarından bağımsız hale getirmek mümkün hale geliyor. Sistem merkezsiz bir yönetim elde etmek için ETH ana ağını kullanmaktadır. OVR token Ethereum’un akıllı sözleşme ERC-20 standardına dayanan bir yardımcı kripto paradır. Bu ağın idaresi ise kripto paralar ile döndürülmektedir. İlerleyen teknoloji ile yeni gelişmelerde sistemde yerini alacaktır. 

Ovr Token (OVR) Nasıl Satın Alınır?

Ovr token’ler belirli borsalar üzerinden alınıp satılmaktadır. Bu borsalar ise şu şekildedir:

Gate.io, 

Uniswap, 

MEXC,

0x Protocol gibi platformlar yer alıyor. 

Dünya genelinde hizmetine devam eden borsalardan Gate.io üzerinden kullanıcıların USDT yoluyla OVR satın alınmasına imkan sağlanmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal