Oumar Traore, Galatasaray'ın transfer radarına girdi!

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından kulüpte sürpriz isimler gündeme geliyor. Sarı kırmızılıların Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Jazira'da forma terleten 19 yaşındaki Malili oyuncu Oumar Traore'yi transferde gözüne kestirdiği öğrenildi.

25.05.2022-12:19 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-15:21)

Sarı kırmızılılarda Dursun Özbek'in başkanlığını ilan etmesi sonrasında yeniden yapılandırmaya giden takmda gündeme sürpriz isimler gelirken son olarak ise 19 yaşındaki genç Afrikalı oyuncu Oumar Traore'nin yakın takibe alındığı öğrenildi. Sarı kırmızılıların geleceğe de yatırım yapmak amacıyla futbolcunun transferine büyük önem verdiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Ülke basınında gündem oldu

Birleşik Arap Emirlikleri'nde çıkan haberler doğrultusunda sarı kırmızılıların, Al Jazira formasını terleten Oumar Traore ile yakından ilgilendiği ifade ediliyor. 19 yaşındaki oyuncu için sarı kırmızılılarda yönetime gelen Dursun Özbek'in bizzat oyuncuyu gözüne kestirdiği gelen bilgiler arasında yer almakta. Bu anlamda futbolcu için görüşmelerin başladığı ve transferin en kısa sürede tamamlanması hedeflenmekte.

Galatasaray'da Traore yakın takibe alındı.

Performansı dikkat çekti

19 yaşındaki Malili futbolcu Oumar Traore performansıyla Birleşik Arap Emirlikleri'nde dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Ana mevkisi sağ kanat olan oyuncu yan mevki olarak ise sol kanat olarak görev alabiliyor. Kariyerine Mali'nin Stade Malien takımında başlayan genç yetenek etkili performansı sonrasında BAE ekibi Al Jazira'ya transfer oldu. Oyuncu özellikle hızıyla oldukça dikkat çekiyor. Ayrıca geleceğin potansiyel yıldızları arasında gösterilmekte. Bu sezon Al Jazira formasıyla 27 karşılaşmaya çıkan genç yetenek 4 gollük de bir performans sergiledi. 1. 69 boyundaki Traore 3 kez ise Mali Milli Takımı'nın formasını terletti ve 1 kez gol kaydetti oyuncunun kulübüyle sözleşmesi ise 2024 yılına kadar bulunmakta.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal