Otomobil sulama kanalına düştü: 4 çocuk hayatını kaybetti! Anne ve 1 çocuk kayıp

Şanlıurfa’da, akraba ziyaretinin dönüşünde bir araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle sulama kanalına düştü. Arama ve kurtarma ekipleri suya gömülen otomobildeki 1 ile 11 yaş aralığında olan 4 çocuğun cansız bedenine ulaşırken, anne ve 1 çocuğun ise halen kayıp olduğu bildirildi. Yürek yakan kazada baba ise yaralı olarak kurtuldu.

07.05.2023-09:16 - (Son Güncelleme: 07.05.2023-09:16) Otomobil sulama kanalına düştü: 4 çocuk hayatını kaybetti! Anne ve 1 çocuk kayıp

Şanlıurfa’da, akraba ziyaretinin dönüşünde bir araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle sulama kanalına düştü. Suya gömülen otomobildeki, yaşları 11 ile 1 arasında değişen dört kardeşin cansız bedenine ulaşıldı. Bölgede anne ve bir çocuğun aranmasına devam edilirken, baba ise yaralı olarak kurtuldu.

Şanlıurfa’da yürek yakan kaza

Şanlıurfa'da içinde 5'i çocuk 6 kişinin bulunduğu otomobilin sulama kanalına düşmesiyle ilgili yapılan çalışmalarda 4 çocuğun cesedine ulaşıldı. Alınan bilgiye göre, Hasan Çetin yönetimindeki otomobil, Merkez Haliliye ilçesi Ulubağ Mahallesi yakınlarında sulama kanalına düştü.

Şanlıurfa Sulama Kanalı

İhbar üzerine itfaiye, polis, ambulans ve arama kurtarma ekipleri yönlendirildi. Olay yerine dalgıç polisler ve aracın çıkarılması için vinç de sevk edildi.

Sürücünün eşi Özlem (31) ile çocukları Asmin (11), Aysun (9), Ecem (5), İbrahim (4) ve Müslüm (1) Çetin'in içinde bulunduğu tahmin edilen otomobil, vinç yardımıyla sudan çıkarıldı.

4 çocuk hayatını kaybetti

Otomobilde, isimleri henüz belirlenemeyen 4 çocuğun cesedine ulaşıldı.

Bölgede anne ve bir çocuğun aranmasına devam edilirken, sürücünün ise kaza sırasında kendisini otomobilden atarak kurtulduğu belirtildi.

Baba yaralı olarak kurtuldu

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan sürücü Hasan Çetin'in ayağında kırık olduğu bildirildi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal