11.04.2020-16:15 (Son Güncelleme:28.04.2024-19:39)


1

Coronavirüs salgını sebebiyle üretimin geçici olarak askıya alındığı otomobil sektöründe, satışlarının salgından negatif etkilenmemesini isteyen üretici firmalar Nisan ayına özel kampanyalar yaptılar. Markaların kampanyalarında fiyat indirimleri ile düşük faizli ödeme alternatifleri yer alıyor. İşte Türkiye otomobil pazarında Nisan ayına özel yapılan kampanyaların ayrıntılar...



2

KIA

KIA

Bu aya özel kampanya yapan markalardan Kia, Rio, Sportage, Stonic, Ceed, Picanto, Bongo ve XCeed benzeri modellerinde yapılan fiyat indirimleri ve finansman alternatiflerini paylaştı. Markanın SUV modeli Sportage'te, bu ayın sonuna kadar 70 bin liraya 18 ay boyunca % 0.69 faiz alternatifi mevcut. Picanto, Rio, Stonic ile Ceed modellerinin de bu ayın sonuna kadar 40 bin liraya 18 ay % 0.69 faiz altenatifiyle satışa sunuluyor.



3

Sportage'in, 1.6 litre dizel motor ve otomatik şanzıman beraberliğiyle bayilerde alıcılarını beklediği belirtiliyor. Kia'nın kısa bir süre önce Türkiye'de satışa sunduğu modeli XCeed de, bu ayın sonuna kadar 70 bin liraya 18 ay % 0.69 faiz alternatifiyle satılıyor. Otomobilde 1.6 litre dizel motor ile yedi ileri çift kavramalı otomatik şanzıman mevcut. Koreli markanın hafif ticari modeli Bongo'nun da, bu ayın sonuna dek 50 bin liraya 12 ay % 0 faizle yeni alıcılarını beklediği belirtildi.



4

MERCEDES-BENZ

MERCEDES-BENZ

Bu aya özel kampanya düzenleyen Mercedes-Benz, bünyesindeki Finansal Hizmetler boyutunda farklı ödeme alternatifleri veriyor. Gelen açıklamaya bakıldığında Mercedes-Benz Finansal Hizmetler'in kampanyası, otomobil, kamyon ve hafif ticari araç alımlarında geçerli.



5

Kampanyada, sıfır kilometre otomobil satışlarında bu aya özel finansman alternatifleri mevcut. Mercedes-Benz A-Serisi, B-Serisi, CLA, GLA, C-Serisi ile E-Serisi modellerinde 400 bin liraya kadar, en fazla 36 aya kadar süreyle % 1.20 faizli kredi alternatifleri veriyor.



6

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler'in bu kampanyasına, markanın hafif ticari araçları Sprinter ya da Vito’da dahil edildi. Her iki araç için Mercedes-Benz Kasko seçildiği durumda 150 bin lira kredi için, 39 ay süre ve % 0.99 faiz alternatifi verilirken ödemeler 3 ay sonra başlıyor. Aksaray’da üretimi yapılan 2018 model kargo/hafif inşaat kamyon modelleri için bu ay geçerli olacak araç+kasko ile servis sözleşmesini barındıran özel finansman kampanyası boyutunda, kurumsal müşteriler için 400 bin lira kredi tutarı, 36 ay süre, % 0.37 faiz oranıyla yeni bir Mercedes-Benz kamyona sahip olunabiliyor.



7

PEUGEOT

PEUGEOT

Peugeot Türkiye’nin yeni dijital satış sistemiyle bütün modellerde bu aya özel ödeme alternatifleri yer alıyor. Gelen açıklamaya bakıldığında, sosyal mesafeyi korumak için showroom’larında aynı anda kısıtlı sayıda misafir alınıyor. Aynı zamanda, müşterilerin web sayfasından istedikleri gün, saatte yetkili satıcılardan showroom randevusu oluşturabildiği ya da görüntülü araç tanıtımı isteyebildiği de ifade ediliyor.



8

Peugeot'tan gelen açıklamada, bu yaya özel kısıtlı sayıda otomobilde 'şimdi al Temmuz’da ödemeye başla' kampanyası başladı. Kampanyada, 1.5lt BlueHDi dizel motor, cam tavan ile Mirror Screen ve Peugeot 208 Signature versiyonu bu aya özel 121 bin 200 lira fiyatla satışta. Ocak ayında Türk alıcısıyla buluşan, 2008 modeli de kampanyaya dahil ediliyor.



9

Temmuz ayında ödemeye başlama kampanyasında, firmanın öteki SUV modelleri 3008 ile 5008'de mevcut. Fransız markasının D-Sedan segmentindeki sedan modeli 508 ve c-hatchback sınıfındaki temsilcisi 308 de kampanyaya dahil edildi. Markanın hafif ticari modeli Rifter'da da aynı kampanya geçerli olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR