Volkswagen Yedek Parça, Tarihçe ve Servis

Volkswagen yetkili servisi nasıldır? Volkswagen yedek parça? Volkswagen tarihçesi? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

17.05.2018-18:12 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-18:08) Volkswagen Yedek Parça, Tarihçe ve Servis

Türkiye şartlarında araba almak çok kolay değildir. Araba alırken malum eklenen bir çok vergi otomobillerin fiyatlarını uçuruyor. Orta gelirli bir aile bile sıfır bir arabayı kolay kolay alamıyor. Alabilse de yıllarca para biriktirmek zorunda kalıyor ya da yılarca çektiği kredi borcunu ödemek için uğraşıyor. Hal böyle de olunca çoğu insan da ikinci el araba satın almaya yönleniyor. Kredi çeksen de çok büyük meblağlar tutmuyor ve kolaylıkla ödeyebiliyorsunuz, birazcık bir birikim ile bile araba satın alabiliyorsunuz ikinci elden. Zevkinize göre her tür arabayı çok ucuza alıp aileniz ve kendiniz için güzel bir jest yapmış oluyorsunuz. İkinci elde herkesin bütçesine göre bir araba var peki siz hangi arabayı istiyorsunuz? Sağlam ve kaliteli. manevra gücü yüksek, mükemmel dizaynlı bir araba istiyorsanız tabi ki de Volkswagen'den başkası olamaz bu. Volkswagen yıllardır gösterdiği başarı ve deneyimi ile de aynı zamanda bir çok markayı da bünyesine katarak yeni tecrübeler edinmiş ve kalitesini her geçen gün de arttırmaktadır. Gelelim ikinci el bir Volkswagen alırken nelere dikkat etmelisiniz? Çünkü; ikinci el almak ne kadar karlıysa o kadar da riskli bir iştir. Öncelikle yanınız da bir oto tamircisi, ustası götürün. Arabanın bütün teknik kusurlarını görmeniz açısından bu çok önemlidir. Mutlaka deneme sürüşü yapın. Araç kaç km yol yapmış buna bakın ve iyice inceleyin. Çünkü km sıfırlayan araç sahipleri vardır daha yüksek fiyata satmak için. Çok dikkatli olmalı ve bütün artı ve eksilerine göre vereceğiniz paraya değiyor mu iyi hesaplamalısınız.

Tarihçesi

1937 senesinde bir Alman partisi tarafından kurulan Volkswagen halkın arabası demektir. 1940'da savaştan dolayı orduya araçlar ve füze üretti. Dünya'da da Hava soğutmalı motoru ilk üreten Volkswagen'dir. Rusya ile savaşlarda su soğutmalı araçlar donuyordu ve çalışmıyordu bu yüzden hava soğutmalı motor yapıldı. 1953 senesine geldiğimiz de ise Almanya'da en çok araba üreten marka olmuştu. Volkswagen bu yolculuğa başladı ilk günden bu güne kadar en çok satılan arabası Golf oldu. 2008'den beri de Brezilya'da kamyon ve otobüs üretimi yapan Volkswagen sırf Alman kökenli olunduğu belli olsun diye de marka sloganını Das Auto yapmıştır. Şuan Volkswagen'ın bünyesin de bir çok marka vardır. (Audi, Skoda, Porsche, Bentley, Bugatti, Lamborgini, Scania) Ayrıca Volkswagen egzoz gazını filtreleyip doğaya zarar vermeyen bir sistem yapıp satışa sunmuştur.

Servis Hizmetleri

Volkswagen ve onun tecrübeli servisinden yararlanabilir, her sorununuzu ustalık ile çözdürebilirsiniz. İyi bir bakımı diğer yerlerden daha ucuza da yaptırabilirsiniz. Her türlü parça temini için de bize ulaşabilir ve sipariş verebilirsiniz. Uzman teknik servisimiz kendini sürekli yenileyen yapısı ile müşteri memnuniyetini üst seviyelerde tutmayı amaçlamıştır. Aksesuar, yedek parça, oto bakımı için servisimize gelin.

Yedek Parça

Yedek parça lazım ise kesinlikle orijinal parçalar tercih etmeli ve otomobilinizi riske atmamalısınız. yedek parça ihtiyaçlarınızı bize sipariş verebilir, en kısa süre de orijinal yedek parçanızı taktırabilirsiniz. Sağlıklı bir araba demek daha uzun ömür daha kaliteli bir sürüş demektir. Bunun için ise bizi tercih edin yolda kalmayın.

Aksesuar

Oto süpürgesi, oto içi cep telefon tutacağı, oto kokusu, koltuk kılıfları, anahtarlıklar, arabanız için neye ihtiyacınız var ise en ucuz oto aksesuarlarını servislerimizden temin edebilirsiniz. Servislerimiz en ucuz oto aksesuarları ile hizmetinizde.

Volkswagen mükemmel tasarımı, ergonomik yapısı ile size çok iyi bir yol arkadaşı olacaktır.

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal