Mini Cooper Servis, Yedek Parça, Tarihçe

Mini Cooper modelleri? Mini Cooper yetkili servisi nasıldır? Mini Cooper tarihçesi? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

17.05.2018-18:07 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-18:04) Mini Cooper Servis, Yedek Parça, Tarihçe

Şu an her şeyi teknoloji ile halletmekteyiz ve her şey sanalda. İleri düzeyde teknolojiye sahip hem de elimizde somut olan bir şey var ise en güzeli arabalardır. Arabalar diyorum ustam arabalar aşktır. Her arabanın doğuşunda bir aşk hikayesi yok mudur? Her arabanın üretiminde mükemmel bir ustalık vardır. Arabaların hayatımızdaki gerekliliği de bu doğuşlara neden olmuştur tabi. Arabalar olmadan bir yerden bir yere gidemiyoruz. Hepimizin hayatta yapmak istediği şeylerden biri araba almak. Ama araba almak her zaman mümkün olmuyor. Her bütçeye uymuyor. Bu yüzden çoğu insan ikinci el araba satın almayı tercih ediyor. İkinci elde de sıfır gibi arabalar bulmak mümkün. Üstelik sıfırdan çok daha ucuza fiyatlar ile. Bulduğunuz her arabayı tabi ucuz diye alamazsınız. Çekirdek bir aileniz var ise Mini Cooper ideal bir araçtır. Hem çevik hem de ideal park için Mini Cooper’ı tercih edin. Ve ikinci el bir araba satın alacaksanız bu işten anlayan ve arabaları gerçekten seven biri ile almaya gitmelisiniz. Arabanın her yerini çok iyi incelemeli ve bütün belgelerini ve numaralarını kontrol etmelisiniz. Vuruğu var mı hasarı ne kadar kontrol etmeli ve araç dengesini farklı köşelerden bastırarak kontrol etmelisiniz. En son da bir ekspere kontrol ettirmelisiniz. Mini Cooper almaya karar verdikten sonra servisimize gelip bütün her şeyine baktırabilir bakım yaptırabilirsiniz. Mini Cooper ailesi ve çalışanları olarak biz size beklediğiniz ilgi, alaka, güven ve destek sağlıyoruz. Minik ve ergonomik tasarımı ile bayanlara, spor ve şık tasarımı ile de erkeklere hitap eden bu aracı 18’den 70’e her türlü kişiye, karaktere, cinsiyete hitap eden bir otomobil üretmeyi başardık ve bu mükemmel otomobili ortaya çıkardık.

Tarihçesi

Mini herkesin ulaşabileceği, üç dört kişinin rahatça sığabileceği, küçük bir otomobil olmak üzere tasarlandı. John Cooper Mini’nin çok iyi bir yarış arabası olacağını fark etti ve Mini yolculuğu başladı. 1961 senesinde ilk defa Mini Cooper adı ile yollara çıktı. Bir çok yarışta bulundu ve şampiyonluklar aldı. 1966 yılında farları yüzünden yarışlardan diskalifiye edildi. Buna rağmen yarış hayatına ve üretimine devam etti ve günümüze kadar başarı ile geldi. Şimdi ise bir çok insanın hayali.

Servis Hizmetleri

Mini Cooper’ınız var ise bir bebeğiniz var demektir ve bebeğinizi emin ellere, servisimize bırakın. İkinci el bir Cooper satın almak üzereysen getirin bize kontrol edelim. Bakımlarını yapalım. Bir arızanız olduğunda profesyonelce müdahale edip her sorununuzu çözelim. Mini Cooper’ın servisine gelin bütün sorunlarınıza çözüm olalım. Uzman ustalarımız arabalara olan sevgileri ve tecrübeleri ile mükemmellik ile tamir eder.

Yedek Parça

Cooper çok sağlam bir araba olmasına rağmen bazen o da bozulabilir, arızalanabilir yedek parça lazım olabilir. Böyle durumlarda yapmanız gereken orijinal yedek parça taktırmalısınız. Sahte, çakma parçalar Mini’nize zarar verebilir, ömrünü kısaltabilir. Servisimize uğrayıp orijinal yedek parçalar taktırabilirsiniz. Arabanıza kalite ile binin.

Aksesuar

Aksesuar ihtiyaçlarınızıservislerimizden temin edebilirsiniz. Mini’ler zaten modifiyeleri ile ünlüdür. Siz de Mini’nizi isteğiniz doğrultusunda değiştirebilir ve en ucuz oto aksesuarlarınızı bizden temin edebilirsiniz. Spreyler, stickler her istediğiniz aksesuarlar Mini için mevcut. En ucuz oto aksesuarları için servislerimiz sizin hizmetinizde.

Küçük, çevik ama kaliteli bir araba arayan herkese göre bir Mini Cooper vardır. Peki hangi Cooper size göre?

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal