Lada Yedek Parça, Servis

Lada yetkili servisi nasıldır? Lada yedek parça? Lada tarihçesi? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

17.05.2018-18:03 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-18:01) Lada Yedek Parça, Servis

Yaşadığımız çağ teknoloji çağı ve artık arabalar hayatımız da zorunlu bir ihtiyaçtır. Arabanız olmasa ulaşım da çektiğiniz zorluklar sizi yıpratır. Araba almak özellikle bu son dönem de iyice önemli oldu. Almak gerekiyor evet ama herkesin parası araba almaya yetmiyor ya da o kadar büyük borcun altına girmek istemiyor hiç kimse. Bazı insanların kıymet bile vermeyerek aldığı arabaları bazıları sadece hayal edebiliyor. Neyse ki ikinci el diye bir şey var. İkinci el araba satın almak size ve aile bütçenize zarar vermeden hayallerinizi gerçekleştirmek ya da bir gereksiniminizi karşılamak gibi bir şey. İkinci elden çok çok düşük meblağlara bile araba alabilirsiniz. Evet ucuz ama çok dikkat edilmesi gereken şey var. Sıfır arabayı bile ne kadar çok ince eleyip sık dokuyoruz, ikinci el araba satın alırken iki kat daha dikkatli olmamız gerek. Evet ama nelere dikkat etmeliyiz onlara bir göz atalım.

l Arabanın çalıntı olup olmadığına ve bütün belgelerinin tam olup olmadığına,

l Aynı aks’daki lastiklerin dengesine

l Araç süspansiyonuna

l Kaza geçirip geçirmediğine ve ne kadar hasarı olduğuna

l Kaç km yol yaptığına aracın dikkat etmemiz gerekir. Tabi bunların hepsinden sonra da sizin göremediğiniz, anlayamadığınız şeyleri kontrol etsin diye arabayı bir otomobil tamircisine göstermelisiniz.

Hepsinden ayrı olarak ve en önemli olarak ikinci el araba almaya çıkarken aklınız da nasıl bir araba var. Bütçenize göre bir araba tercih etmelisiniz. Düşük bütçe ile güzel bir arabaya binmek ise hayaliniz Lada beklentilerinizi kesinlikle karşılayacaktır. Bizim size tavsiyemiz ucuz fiyatı ile Lada’dır. Bilmeyenler vardır belki Lada markası nasıl oluştu? Kimdir Lada?

Tarihçesi

Lada Avtovaz şirketinin tasarlayıp ürettiği bir araba markasıdır. 27 Temmuz 1966’da üretime başlayan şirket, üretim için Fiat ile lisans anlaşması yapmıştır. Vaz 2101 1966 yılında sınıfının en iyi otomobili seçilmiştir. Bu araba da Lada ismini aldı biraz daha geliştikten sonra. 2003 senesinde Avtovaz Rusya ve Doğu Avrupa’nın en büyük otomobil üreticisidir. 33 yılda 22 milyon araç üretmiştir. 1989’dan 1993’e kadar en çok satış yapan ithal otomobil olmuştur. 2008 yılında Renault %25’lik hissesini almıştır ve ortak olmuştur. 2014 yılında ise yeni modeli Vesta ile ortaya çıkmıştır.

Yetkili Servis

İkinci el bir Lada mı almayı düşünüyorsunuz ya da zaten bir Lada’nız var mı? Kontrol ettirmeniz, bakım yaptırmanız mı gerekiyor? Tek yapmanız gereken ve tek gelmeniz gereken yer servisimizdir. Kaliteli bakımı ucuza alın. Alanın uzman ve eğitimli, tecrübeli kadromuz size ve Lada’ya verdiği değer ile mükemmel işler çıkaracaktır. Arabalar her yerde tamir ettirilmez. Onları iyi tanıyan dilinden anlayan yerlere götürülmeli ve profesyonelce bakım görmeliler.

Yedek Parça

Lada’lar yapı itibari ile çok sağlam olurlar fakat yine de bir arıza olduğunda ya da bir kaza yedek parça gerekebilir. Bunun için de tabi ki servisimize gelmeli ve orijinal yedek parça kullanmalısınız. Orijinal parçalar kullanmak hem ileride çıkabilecek sorunları engeller hem de arabanızın daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Yedek parça ihtiyacınız için bizi tercih edin yolda kalmayın.

 

Aksesuar

Her arabanın aksesuar ihtiyacı vardır ama nereden temin edilir bu aksesuar diyorsanız en ucuz oto aksesuarı için yetkili servislerimize uğrayın. Bütün ihtiyaçlarınızı ucuza karşılayın. En ucuz oto aksesuarı temin etmek çok kolay ve ulaşılabilir bir yerde.

Ucuza konforu yaşamak için Lada’yı tercih edin. Lada ailemize katılın.

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal