Kia Yedek Parça, Kia Tarihçe

Kia yedek parça fiyatları nasıl? Kia otomobil tarihçesi? Kia yetkili servis? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

17.05.2018-17:59 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-17:56) Kia Yedek Parça, Kia Tarihçe

Otomobilin buluşu 19. Yüzyılda buhar ile başladı. 2. Dünya Savaşından sonra iyice önem kazandı otomobil sektörü. İnsan taşımacılığı konusunda bir numara oldu ve tarih içinde de birçok değişime uğradı. Günümüz de de hayatımızın vazgeçilmez bir parçası oldu. Öyle ki; sadece keyif için bile sürülebiliyor bazı arabalar. Herkes için bir zorunluluk haline geldi araba almak. Evet gerekli ama sıfır araba almak herkesin bütçesine uymuyor. Bu yüzden çoğu insan ikinci el araba almaya yöneliyor. Maddi olarak daha ucuz olan ikinci el arabalar hayatımıza da kolaylık sağlıyor. Daha ucuz olması güzel fakat daha da dikkatli olunması gerekiyor ikinci el araba satın alınırken. Arabanın çalıntı olup olmadığını çok iyi kontrol etmeli ve ettirmelisiniz. Kaç kaza atlatmış? Ne kadar hasar alınmış? Bunlar çok önemli. Deneme sürüşünüzü mutlaka yağmursuz bir havada yapmalısınız. Ve almadan bir tamirciye götürüp bütün kontrollerini yaptırmalı bir arıza var mı baktırmalısınız. Bunların yanı sıra almak istediğiniz araba tarzı. Konfor, ucuz ve ailecek kullanabileceğiniz bir araç istiyorsanız size tavsiyemiz tabi ki kendi markamız olan Kia. Rahatlıkta bir numara ve fiyat olarak da ucuz bir markadır. Kia nereden geliyor bir bakalım.

Tarihçesi

1952 yılında Chul Ho Kim tarafından kuruldu. Kia markası Kore’de ilk kez bisikleti ve otomobili üreten markadır. Kore’nin Dünya pazarına girmesine çok büyük bir katkıda bulunan Kia’nın keli anlamı da doğunun yükselişidir. 1998’de Hyundai ve Daimler Chrysler’in oluşturduğu kurum Kia’yı satın almıştır. Kia markası Cerato, Magentis ve Rio Picanto ile Türkiye’de de çok iyi satışlar yapmıştır. Sorento ve Sportage ile de patlamıştır. Sorento en çok satan 4x4 ünvanını almıştır, hem de 4 yıl boyunca.

Yetkili Servis

Zaten çok pahalı olmayan Kia arabalarının, yetkili servis hizmetleri de çok ucuzdur. Parçaları da çok pahalı olmadığı için yan sanayi ürünlerine yönlenmemenizi önerir Kia’nın orijinal parçalarını kullanmanızı, yetkili servisimize gelmenizi öneririz. Her zaman 7/24 bize ulaşabilir, yardım alabilirsiniz. Aksesuardan, yedek parçalara, arabalar ile ilgili bütün parçalara yetkili servisimizden ulaşabilirsiniz. Ayrıca arabanızın düzenli bakımını yaptırmanız gerekir. Düzenli yapılması gereken kontrolleri vardır. Kia yetkili servisi olarak da size uzmanlık ile yardım edecektir. Kaliteyi ucuza almak, konforla araba sürmek ve yetkili servisimizin uzman kadrosu ile tanışmak sizin de hakkınız. Sıfır ya da ikinci bütün Kia’lar itina ile onarılır, bakılır. Yetkili servis olarak her ilde olan şubelerimiz ile hizmetinizdeyiz.

Yedek Parça

İkinci el bir Kia alıyorsanız ama bazı yedek parçalara ihtiyacınız var ise, yetkili servislerimizden yardım alabilir, ucuz fiyatlara orijinal parçaları temin edebilirsiniz. Arabanızın daha düzgün çalışması, daha uzun süreler sizinle olması için orijinal yedek parçaları kullanmalısınız. En ufak parçasını bile itina ile yaptığımız, emek harcadığımız Kia arabaların da her araba için de yedek parça mevcut.

Aksesuar

En ucuz oto aksesuarları da tabi ki Kia’da. Kia’nızın daha güzel olması için, sizin zevkinize göre dizayn etmeniz için en ucuz oto aksesuarlarına servislerimizden de ulaşabilirsiniz. Daha keyifli vakitler geçirin Kia ile. Navigasyon’dan anahtarlığa kadar her türlü aksesuarı sizce de hak etmiyor mu Kia? En ucuz oto aksesuarı satın alın arabanızı ve kendinizi şımartın.

Ailecek binip keyif alacağınız, konforla yolculuk yapabileceğiniz bir araba için Kia’yı tercih edin, pişman olmadan arabanızın keyfini çıkarın. İkinci el araba satın alırken de Kia en iyi ve en ucuz tercihlerden biridir.

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal