Jaguar Yedek Parça, Servis

Jaguar yedek parça pahalı mı? Jaguar aksesuar? Jaguar çıkma yedek parça? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

17.05.2018-17:56 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-17:54) Jaguar Yedek Parça, Servis

Günümüz şartlarında sıfır araba almak herkese nasip olan bir şey değil ne yazık ki. Özellikle spor arabaların fiyatları biraz yüksek oluyor. Kolay kolay alınabilecek fiyatlarda olmuyorlar. Bu da çoğu insanı ikinci el araba satın almaya yönlendiriyor. Daha ucuz haliyle. Büyük borçların altına girmeden güzel bir araba sahibi olabiliyorlar. Dikkat edilmesi gereken bazı hususlar var tabi ikinci el araba alırken. Her beğendiğiniz arabayı alamazsınız. Ruhsatı var mı? Çalıntı mı? İyice araştırılmalı öyle alınmaya karar verilmeli. Karar verildikten sonra bir deneme sürüşüne çıkılıp bakılmalı çalışmasına. Eğer beğenirseniz bir oto tamircisine götürüp her şeyini kontrol ettirmelisiniz. İkinci el bir araba alırken ince eleyip sık dokunmalı, iyi karar vermek gerekir. Aradığınız bir spor araba mı? Kalite mi? Motor gücü mü? Tavsiyemiz Jaguar. Jaguar olarak bizler eskimeyen parçalarımızla eskimeyen arabalar yaparız ve size sunarız. Keyifli ve eğlenceli sürüşün farkına varın. Jaguar’ı Jaguar yapan ney acaba? Onu bu günlere getiren nedir?

Tarihçesi

Jaguarın hikayesi 1922 yılına dayanmaktadır. Bill Lyons ve William Walmsley Swallow diye bir şirket kurdular. Bu şirket motosiklet yan sepeti üretiyordu. 1927 yılında da iki kişilik bir yan sepet tasarladılar. Onlara bu yetmedi ve otomobil üretmeye başladılar. SS Jaguar adı ile kuruldu. İlk yaptıkları arabalar SS 90 ve SS 100 ile başladılar yolculuklarına. SS harfleri naziler ile bağdaştırıldığından SS’i atarak sadece Jaguar adı ile devam ettiler. 1950’de otomobil ihraç etmeye başladılar.1951’de ise ürettikleri Mark 7 Saloon ile Amerikan pazarına adım attılar. Bill Lyons otomobil pazarına yaptığı katkılardan dolayı şövalye unvanı bile alır. 1960’larda yavaştan parasızlık baş gösterir Jaguar’da. Hatta bazı yarış programlarına bile katılmazlar. Pes etmediler, bir çıkış yolu aradılar. Yeni bir model üretmeye karar verdiler ve E-Type’ı ürettiler ve bu otomobil çok beğenildi, özellikle de İngiliz sosyetesi tarafından. Fakat sonrasında aksiler baş gösterdi ve 1990 yılında Ford tarafından satın alındı. Sembolü zıplayan jaguar olan şirket artık arabalara jaguar resmi olan plaket koyuyor.

Yetkili Servis

İkinci el bir jaguar aldıysanız ya da zaten bir Jaguar’ınız var ise ona bebek gibi bakmak istersiniz. Bütün bakım ve onarım işleri için tabi ki tecrübesiz ellere değil Jaguar’ı yapan ellere emanet etmelisiniz. Her ilde var olan servislerimiz bir telefon uzağınızda. Uzman kadromuz, profesyonel aletlerimiz ile Jaguar’ınız emin ellerde olacak. Orijinal parçalar ile Jaguar’ınız sıfır gibi yenilensin. En güzel bakım için sizleri bekliyoruz. Yolda mı kaldınız arayın yetkili servisimizi gelip baksınlar. Jaguar’ın dilinden Jaguarlar anlar.

Yedek Parça

Orijinal, arabanıza en uygun yedek parçalar yetkili servislerimiz de mevcuttur. Her arabamızın yedek parçası halen üretilmektedir. Sıfırdan farksız, her yere atlayan bir jaguar için orijinal yedek parça kullanmayı ihmal etmeyin. Hem arabanıza hem de defalarca değiştirmek zorunda kalacağınız için bütçenize zarar verirsiniz. Jaguar yetkili servisinden orijinal yedek parça kullanın arabanız da siz de mutlu olun.

Aksesuar

Çok güzel ve kullanışlı dizayn edilmiş Jaguar’ınız var zaten ama başka şeyler de katmak istiyorsanız o da bizde. En ucuz oto aksesuarları satın alıp arabanızın güzelliğine güzellik katabilir ya da ekstra özellikler katabilirsiniz. Yetkili servisimizden de bu konuda destek ve yardım talebinde bulunabilirsiniz. En ucuz oto aksesuarları ile arabanızı şenlendirin, teyp alın. Arabanıza yön verin, navigasyon alın.

İstediğiniz güçlü ve spor bir araba ise Jaguar ile sizin yanınızdayız.

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal