Ford Yedek Parça, Servis

Ford otosan yedek parça tarihçesi? Ford otosan tarihçesi? Ford otosan yetkili servis? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

17.05.2018-17:37 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-17:32) Ford Yedek Parça, Servis

Araba almak bir hayal değil, artık gerçek. Şuan ikinci el araba satın almak diye bir gerçek var. İnsanlar para ihtiyaçlarından dolayı veya araba değiştirmek için arabalarını sıfırdan daha ucuza satıyorlar. Ucuza araba satın almak isteyenler için ise çok güzel bir fırsata dönüşüyor bu durum. Hayalinizdeki arabayı ucuza alabiliyor hem cebiniz hem de siz memnun kalıyorsunuz. İkinci el araba satın almak çok iyi çok ucuza gelebilir fakat artıları kadar eksileri de var tabi ki siz farkına varmazsanız eksileri var. İkinci el araba satın alınırken nelere dikkat edilmeli? En çok ne önemlidir? İkinci el araba satın alırken ilk önce araba ile ilgili bütün belgeleri inceleyin ve doğruluğun emin olun. Sadece siz değil tabi yetkili birilerine teyit ettirin. İmkanınız var ise arabayı görmeye bir oto ustası veya arabalardan çok iyi anlayan biri ile gidin. Böyle bir imkanınız yoksa da iyi bir tamirciye gösterin arabayı. Araba da ne kadar hasar var onu inceletin. Bunlardan önce de tabi ki ikinci el araba alacaksanız kalitesini tecrübe ile birleştiren Ford’u tercih etmenizi öneririz size. En güzel ve en rahat tasarımlı arabaları, eskimeyen yüzü ile Ford otomobillerin öncüsüdür. Ford’u böylesine kaliteli yapan öyküsü ne acaba?

Tarihçesi

Ford, Henry Ford tarafından 1902’de kurulmuştur. 12 tane yatırımcı da buna destek olmuştur ve toplamda 28000$’lık yatırımda bulunmuşlardır. Dünya’nın ilk otomobil üreticisi olarak tarihe geçen Ford’un resmi olarak kuruluşu 16 Haziran 1903’tür. 1908 yılında üretilen Modell T 5 yılda bütün Amerika’yı içine aldı. 1918 yılında Amerika’da kullanılan otomobillerin %50’sini Model T ile Ford oluşturmaktaydı. Şuan Ford altı kıtada otomobil üretiyor ve merkezi de Amerika’dır. Aston Martin, Lincoln ve Mercury markalarını da kapsar Ford. Jaguar, Land Rover ve Volvo’ya da sahip olan Ford 2008’de Land Rover ve Jaguar’ı Tata’ya sattı. 2009’da da Volvo’yu Geely’ye sattı. Ayrıca Ford şuan Hertz firmasının da sahibidir. Ford’un gelişim öyküsü, deneyim hikayesi tam da ilham alınacak tipten.

Yetkili Servis

Araba konusun da bir numara olduğunu gerek satış rekorları ile gerek ise kalitesi ile kanıtlamıştır ve böyle kaliteli bir arabanız var ise kesinlikle kendi yetkili servisine getirmeli ve kalite bir bakım yaptırmalısınız. Günün her saatinde hizmetiniz de olan yetkili servislerimiz sizi profesyonel bir hizmet ile memnun edeceklerdir. Her sorununuza uzmanlık ile yanıt verip gereğini yapacağımızdan emin olun ve nasıl Ford’u seçtiyseniz yine Ford’un yetkili servisine güvenin.

Yedek Parça

Ford’unuz var ise zaten en güzel, en kaliteli arabaya sahipsiniz fakat, aksilikler olabilir, kazalar ya da… Bu durumlar da size gereken tek şey tek yer Ford yetkili servisinden yedek parça istemek. Arabanızın neresi bozulursa bozulsun orijinal kaliteli yedek parçaya bizden ulaşabilir ve itina ile taktırabilirsiniz. Her il ve ilçede bulunan yetkili servislerimiz size en iyi yedek parçayı bulmak için bekliyor. Çakma bir yedek parça kullanıp arabanızı yıpratmayın. Bize gelin, memnun ayrılın.

Aksesuar

Bir Ford’un hiçbir aksesuara ihtiyacı yoktur ama yine de siz bir şeyler eklemek isterseniz diye en ucuz oto aksesuarlarını bizde bulabilirsiniz. Her çeşit aksesuarı temin edip kullanabilir arabanız gibi kalitesini fark edersiniz. En ucuz oto aksesuarları için yetkili servisimize uğrayıp alabilir veya sipariş verebilirsiniz.

İkinci el araba satın almak var ise hedefinizde kesinlikle o hedefe Ford’u da koymalısınız. Geniş yelpazesi ile Ford her kesimden insana hitap eder.

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal