Tesla İlk Defa Kaza Yaptı, Sürücünün Durumu Mutlu Etti

Elon Musk'ın CEO'su olduğu Tesla şirketine ait Model 3 aracı ilk defa takla atarak kaza yaptı. 110 km hızla giderken kaza yapan aracın sürücüsü olayı yara almadan atlattı.

16.07.2018-15:57 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-15:56) Tesla İlk Defa Kaza Yaptı, Sürücünün Durumu Mutlu Etti

Elon Musk'ın CEO'su olduğu Tesla'nın imal ettiği Model 3, ilk defa otomobil takla attığı bir kazaya karıştı. Eşinin Tesla Model 3 ile gerçekleştirdiği kazayı Reddit'te paylaşan bir kullanıcı, kazanın fotoğraflarını da paylaşımına koydu. Saatte yaklaşık 110 kilometre hızla giderken önce orta şeritteki otomobile ardından bariyerlere çarpan otomobil, taklalar attı. Hava yastıkları açılan otomobilde maddi hasar oluşurken, Tesla'nın sürücüsü kazayı yara almadan geçirdi.

TAKLA ATMASI ZOR BİR ARAÇ OLARAK TANIMLANMIŞTI

'StapleGun' adlı kullanıcı, otomobilin 3 aylık olduğuna ve ve yaklaşık 10 bin kilometre yaptığı bilgisini de aktardı.

Tesla Model 3, bataryaların yeri ve ağırlığı sebebiyle dengeli ve takla atması güç bir otomobil olarak nitelendiriliyor.

TÜM TESTLERDEN BAŞARIYLA GEÇMİŞTİ

Belirli bir süratin üstünde yapılan ani manevralar ve çarpışmalar ardıdnan Tesla Model 3'ün de diğer otomobiller gibi takla atması normal.

Tesla Model 3'ün tüm çarpışma testlerinden başarıyla geçse de gerçek yaşamda olan kazadan başarıyla çıkması, ayrı bir değer taşıyor.

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal