Plakaya Yazılan Ceza

Sadece plakadan araç cezası sorgulama? Plakadan araç borç sorgulama? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

18.05.2018-17:16 - (Son Güncelleme: 18.05.2018-17:06) Plakaya Yazılan Ceza

Plakaya kesilen trafik cezaları hususunda merak edilen sorular araç sahipleri tarafından soruluyor. Trafik cezası için araç sahiplerinin bilgi alması için online olarak uygulamalar mevcuttur. İnternetten ceza sorgulama ve ödeme hususunda aşağıdaki bilgilerden yararlanabilir, işlemlerinizi yapabilirsiniz.

İNTERNETTEN TRAFİK CEZASI NASIL SORGULANIR?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından verilen hizmetlerde kişilerin basit bir biçimde bilgi edinebilmesi için sistem oldukça kolay bir biçimde hazırlanmıştır. Emniyet Genel Müdürlüğü web sitesi üstünden gerçekleştirilen araç plakasına kesilen trafik cezası sorgulama işlemleri ile beraber kişilerin basit bir biçimde güncel cezalar hususunda bilgi alması mümkün hale gelmektedir. Bu açıdan kişileri hiçbir problem yaşamadan hizmetler üstünden bilgi alabilmesi de son derece basit bir biçimde yapılmaktadır. Aşağıdaki link üstünden trafik cezanızı sorgulayabilirsiniz.

EGM Resmi Sayfasında Trafik Cezası Sorgulamak İçin Tıklayınız

ALINAN CEZALARIN ÖDEMESİ KREDİ KARTSIZ YAPILIR MI?

İnternet üzerinden ceza ödemek isteyen bir çok kişi için kredi kartı ile ödeme yapılması problem oluşturmaktadır. Fakat internet üzerinden ve resmi olarak gerçekleştirilecek trafik cezası ödeme işlemlerinde kredi kart harcinde hiçbir ödeme biçimi yer almamaktadır. Bu sebeple de şahısların kredi kartsız bir trafik cezası ödeme işlemi gerçekleştirmesi olası değildir. Mesele ile alakalı işlem gerçekleştiremeyen kişilerin alternatif ceza ödeme sistemlerini tercih etmesi lazımdır. Bankaların online sistemleri üzerinden de ceza ödeme gerçekleştirilebilir. Online sistemlere kişilerin üye olması lazımdır.

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal