Otobüs Firmaları

Otobüs firmaları isimleri? Türkiye'nin en iyi otobüs firmaları sıralaması? Otobüs firmaları telefon numaraları? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

28.05.2018-20:35 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-20:23) Otobüs Firmaları

Metro Turizm

Metro Turizm Türkiye'nin büyük karayolu taşımacılığı gerçekleştiren otobüs şirketlerinin liderlerinden bir tanesi olarak hizmetlerini sürdürmektedir. Günümüz karayolu taşımacılığında Metro turizm kendine ait 213 adet araçlarıyla 1460 toplam araçlarla otobüs taşımacılığında hizmet sağlamaktadır. Gün içinde ortalama olarak 1300 seferiyle yıl içinde tahmini ortalama 18.360.967 yolcu taşımacılığı gerçekleştirmektedir. Şehir içi servis hizmetlerinde ise 400 adete varan yolcu taşımaclığında araçları vardır.

Ulusoy Turizm

Ulusoy Turizm, 1937 yılında açılarak 70 seneyi aşan bir zamandır o günlerden günümüze dek şehirlerarası taşımacılık hususunda büyük yol alarak etken olan lider şirkettir. Ulusoy Seyahat Karayolu Ulaşım piyasasının SUPERBRANDS ödülü kazanan ilk seyahat şirketi olma özelliğini taşımaktadır.

Ulusoy Turizm, uzun seneler sağladığı hizmetler neticesi kazandığı tecrübelere dayalı hizmet anlayışını en üst seviyeye ulaştırarak üst katgoride yer almıştır. Şehirlerarasında en üst düzey teknoloji ve komfor donanımlı otobüsleri ile ilk tercihler içinde yer alarak ve verdiği hizmetlerin içinde misyon bakışı, vizyon bakışı, kaliteli politika ve hizmet kalitesini en iyi şekilde getirebilmesi neticesi otobüs seferlerini artırarak daha çok hizmetler vermektedir. Olmazsa olmaz kalitesiyle otobüs taşımacılığında 320 otobüslük filosu ile 3,5 milyon yolcu taşıyarak, karayolu yolcu taşımacılığında model oluşturan Ulusoy Turizm bir marka olma aşamasında gurununu devam ettirmektedir.

Kamil Koç

Kamil Koç, otobüs şirketi olarak karayolu taşımacılığında ilk otobüs firması ünvanını elde ederek, 1926 yılında açılmıştır ve 92 senedir verdikleri otobüs taşımacılığı hizmetlerinde de bir marka olarak sektöre liderlik etmektedir. Yıl içinde verdikleri hizmetleri 4 bini geçen çalışanı ile ve 875 modern aracıyla 54 şehir, 269 bağlı ilçe ve 699 Kamilkoç otobüs bileti satış noktası ile 1400 ana kalkış noktası neticesi 60 bin yolcuya hizmet verir. Otobüs şirketleri piyasasında lider olarak birçok yer alan otobüs şirketlerine örnek teşkil etmektedir.

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal