İstanbul Seyahat

İstanbul Seyahat iletişim? İstanbul Seyahat otogar? İstanbul Seyahat telefon? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

28.05.2018-20:22 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-20:09) İstanbul Seyahat

İstanbul Seyahat'in 1940 senesinde Abit TIRIŞ tarafından kurulmasıyla beraber, ilk olarak Samsun Çarşambadan – Giresun Alucra’ya yapılan otobüs seferleri ile karayolu yolcu taşımacılık piyasasında günümüze dek devam edecek olan uzun süreli yolculuğuna başlangıç yapıldı.

Şirketin kurucusu Abit TIRIŞ'tan bayrağı devralan oğlu Talip TIRIŞ 1975 senesinde İstanbul Anadolu Otogarının Kurulması ile beraber Trakya Bölgesinde ilk defa İstanbul-Çorlu hattında seferlere başlar. Aynı senelerde Avrupa’nın farklı devletlerine seferler yaparak dış hatlara açılır.

3.kuşak olarak idareyi teslim alan Selami TIRIŞ ile beraber emniyetli yolcu taşımacılığı ve hizmet kalitesini ön plana alarak büyüyen şirket, başta Trakya bölgesi olmak üzere Türkiye’nin sahil kesimlerine Akdeniz, Ege ve Karadeniz bölgesinin büyük bir bölümüne seferler yapmaya başlar.

2002 senesinde piyasadaki gelişmelere bağlı olarak kurumsallaşma uğraşları neticesinde İstanbul Seyahat Turizm Ticaret A.Ş ünvanını almıştır. Yönetim Kurulu Başkanlığına Selami TIRIŞ seçilir. Günümüzde karayolu taşımacılık sektörünün önde gelen şirketleri içinde yer bulur. 2005 senesinde turizm alanındaki faaliyetlerini büyüterek STT İSTANBUL TRAVEL firması açılır.

Yurtiçi yurtdışı uçak biletleri ve bunun yanında ETS Tur'un da vazifeli acentesi olarak, tur ve uçak bileti satışları için yoğun şekilde Trakya bölgesinde ve İstanbul’da birçok satış ofisi hizmete açılarak müşterilere yeni bir hizmet vermiştir. 2008 senesinden itibaren Bulgaristan’ın Burgas-Varna-Sumen Bölgelerine seferler yapmaya başlayan şirket hizmet kalitesini, tecrübesini ve iç hatlarda temin etttiği güvencesini, sürekli biçimde gerçekleştirdiği seferle Bulgaristan’a da taşıyor.

Yolcumuz nisafirimizdir mottosu ile yola çıkarak, seyahat ve turizm etkinliklerinde kalite, güven ve zamanı bir araya getirerek müşterilere her ilerleyen gün daha kaliteli hizmet vermeyi hedeflemiştir. Günümüzde İstanbul Seyahat A.Ş, Türkiye çapında 250 online bilet satış ofisi ve 750 kişiye yakın çalışanı ile, piyasaya büyük hizmet vererek yeniliklerini sürdürmektedir.

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal