Oto Loto nedir? Oto Loto nasıl oynanır? Oto Loto ikinci el araba çekiliş sonuçları

Milli Piyango İdaresi tarafından yeni bir uygulama başlatıldı. Milli Piyango İdaresi artık ikinci el otomobil çekilişi yapacağını duyurdu. Milli Piyango İdaresi’nin yaptığı açıklama sonrası vatandaşlar Oto Loto nedir? Oto Loto nasıl oynanır? soruları araştırılmaya başlandı. Oto Loto ikinci el araba çekiliş sonuçları ve daha fazla detay haberimizde yer almaktadır.

01.06.2022-23:26 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-23:26) Oto Loto nedir? Oto Loto nasıl oynanır? Oto Loto ikinci el araba çekiliş sonuçları

Milli Piyango İdaresi tarafından yeni bir uygulama başlatıldı. Milli Piyango İdaresi artık ikinci el otomobil çekilişi yapacağını açıkladı. Milli Piyango, Hemen Kazan, Sayısal Loto, Süper Loto, Şans Topu, On Numara gibi karşılığı nakit ikramiye verdiği şans oyunlarını özel sektöre devrederek eşya piyangosuna yönelen Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile karşılığı nakit para olmayan her türlü eşya piyangosu çekilişi yapmaya yöneldi.

İkinci el eşya çekilişlerine nasıl katılır?

10 bin TL değerinde market hediye çeki, 20 bin TL değerinde tatil, akıllı saat, oyun bilgisayarı, araba ve motosiklet çekilişleri yapan Milli Piyango İdaresi çekilişlerine katılmak isteyen vatandaşlar 1 TL ile 4,5 TL arasında değişen fiyatlarla satılan biletleri alarak çekilişe katılabilir. Bilet satışı devam eden çekilişler 17 Haziran’da çekilecektir. Eğer biletler erken tükenirse çekiliş tarihi erkene alınabilir.

Oto Loto Nedir

Oto Loto nedir, nasıl oynanır?

Milli Piyango İdaresi bundan sonra otomobil çekilişleri yapacak. Otomobil çekilişlerinde gerçek veya tüzel kişilerin kendilerine ait olan ya da satışına aracılık ettikleri ikinci el araçlar ikramiye olarak verilecek. Oto Loto ikinci el araba çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı.

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal