ÖSYM Sınavlarında Sokağa Çıkma Yasağı Olacak mı?

Hafta sonu yapılması planlanan ÖSYM sınavları için sokağa çıkma yasağının uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu oldu. Konuyla ilgili Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaptı. Sınava girecek adaylar için sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı?

19.02.2021-15:26 - (Son Güncelleme: 19.02.2021-15:26) ÖSYM Sınavlarında Sokağa Çıkma Yasağı Olacak mı?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılacak birçok sınav pandemi nedeniyle ileri tarihlere ertelenmişti. Ancak normalleşme ve alınan tedbirler kapsamında sınavların yapılmasına karar verildi. Bununla birlikte sınav tarihleri açıklanmaya başladı.

Sınava girecek adaylar ise hafta sonu yapılacak sınavlar için sokağa çıkma yasağının ne olacağını merak ediyor. Konuyla alakalı ÖSYM'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyuru yapıldı. Peki hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı? Sınava girecek adaylar için sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı? İşte merak edilen bu soruların cevapları...

SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLER İÇİN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) hafta sonu yapılması planlanan sınavlarla ilgili resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaptı. Açıklamaya göre; sınava girecek adaylar, aday refakatçileri ve sınav görevlileri için sokağa çıkma yasağı olmayacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada “İçişleri Bakanlığı Genelgesinde belirtildiği üzere, ÖSYM tarafından yapılacak sınavlara katılacağını Sınav Giriş Belgeleri ile belgeleyen adayların ve adayların yanlarında bulunan refakatçi ile Sınav Görevlileri sınav günlerinde sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacaktır” sözlerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal