YÖKDİL Sınav Yeri Belgesi Nasıl Çıkarılır?

28 Şubat'ta Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı için giriş yerleri açıklandı. Adaylar, sınava girecekleri yerleri ve sınav giriş belgesi için araştırma yapıyor. Peki YÖKDİL sınav yeri belgesi nasıl alınır?

19.02.2021-14:36 - (Son Güncelleme: 19.02.2021-14:36) YÖKDİL Sınav Yeri Belgesi Nasıl Çıkarılır?

Koronavirüs sebebiyle birçok sınav ÖSYM ve ilgili kurumlar tarafından ertelenmişti. Ancak ertelenen sınavlar için de takvimler açıklanmaya başlandı. Bu sınavlardan biri de Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında yapılacak olan YÖKDİL sınavı.

28 Şubat Pazar günü yapılması planlanan sınav için adaylar, sınav yeri belgesinin nasıl alınacağını araştırıyor. Peki YÖKDİL sınav yeri belgesi nasıl alınır? İşte merak edilen bu sorunun cevapları...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan YÖKDİL-2 sınavına girecek adaylar için sınav yeri bilgileri açıklandı. Buna göre sınava girmek isteyen adaylar, https://ais.osym.gov.tr adresinden sınava girecekleri yerleri öğrenebilirler. Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) sınavı için giriş belgesi de aynı adresten alınacak.

YÖKDİL SINAV YERLERİ İÇİN TIKLAYIN

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal