ÖSYM sınav görevi başkan ve gözetmen ücretleri 2022

Sınavlarına milyonlarca kişinin katılım sağladığı ÖSYM sınavlarına gözetmen öğretmenler ve salon başkanları alımı yapılacak. Bunun üzerine insanlar araştırmaya başladı. ÖSYM gözetmen öğretmen fiyatları ne kadar? İşte gözetmen öğretmen, yedek gözetmen ve salon başkanlarının aldığı ücretler...

12.04.2022-14:37 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-14:37) ÖSYM sınav görevi başkan ve gözetmen ücretleri 2022

Her yıl milyonlarca kişinin katılım sağladığı ve ter döktüğü ÖSYM sınavlarına gözetmen öğretmenler ve salon başkanları alınacak. Başvuruların E-Devlet üzerinden yapıldığı alımlara yoğun ilgi bulunmakta. ÖSYM'nin yaptığı sınavlarda görevli olmak isteyenler https://gis.osym.gov.tr adresi üzerindeki ''e-devlet ile kayıt ol'' sekmesinden kayıtlarını ve başvurularını yapabilmektedir. Görev bilgilerine MEBBİS ya da YÖKSİS üzerinden ulaşabilir, istenen fotoğraf ve kimlik bilgilerine de Nüfus Müdürlüklerinden temin edebilmektedir.

Gözetmen Öğretmen Ücretleri

Peki bu yıl sınav görevlilerine ne kadar ücret ödenecek?

2022 yılı sınav ücretleri ile ilgili sevindirici zam haberi geldi. Bu yıl ÖSYM sınavlarında sınav görevlisi olarak bulunacak kişilere zamlı ücretler verilecek. İşte yeni ücret tablosu:

ÖSYM gözetmen öğretmen ücreti: 210 TL

ÖSYM yedek gözetmen öğretmen ücreti: 190 TL

ÖSYM sınavı salon başkanı ücreti: 251 TL

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal