Oscar Töreni'nde sunucuya tokat atmıştı: Will Smith'in Cezası belli oldu!

ABD’li aktör Will Smith, 2022 Oscar Ödül Töreni’nde komedyen Chris Rock'a tokat atması nedeniyle 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve diğer Akademi etkinliklerinden men edildi.

09.04.2022-09:38 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-10:34)

Geçtiğimiz günlerde ABD'de gerçekleşen 2022 Oscar Ödül Töreni'nde skandal bir olaya imza atıldı. Oscar Töreni'ni sunan komedyen Chris Rock'u tokatlayan dünyaca ünlü aktör Will Smith, sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı. Kimisi bu olayın kurgu olduğunu dile getirirken, kimiside bu olayın gerçek olduğunu savundu. ABD'li aktör hakkında bugün yeni bir karar açıklandı.

Ödül törenini düzenleyen Hollywood Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi Will Smith hakkında disiplin cezasını görüşmek üzere sanal olarak bir araya geldi. Alınan yeni kararla birlikte ödül töreninde Chris Rock'a tokat atan Smith, 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve diğer Akademi etkinliklerinden men edildi.


'Her türlü sonucu kabul edeceğim'

Will Smith 2022 Oscar Ödül Töreni'nde saçkıran hastalığı sebebiyle saçlarını kazıtan eşi hakkında espri yapan komedyen Chris Rock'a sert bir şekilde tokat attı. Olaydan sonra akademiden özür dileyerek istifa eden Smith istifa açıklamasında, 'Akademi'nin güvenine ihanet ettiğini' ve eylemleri nedeniyle 'kalbinin kırıldığını' dile getirerek, 'Davranışım için her türlü sonucu tamamen kabul edeceğim' açıklamasında bulunmuştu. 

Hollywood Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin Yönetim Kurulu Üyesi aktör Whoopi Goldberg yaptığı açıklamada, Smith'in yaptıkları nedeniyle büyük sonuçlarla karşılaşacağını ancak Oscar ödülünün geri alınmayacağını belirtmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal