Oryantal Asena’dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf: Tedavi Görüyorum

Bir döneme damga vuran, yaptığı oryantal şovlarla herkesin beğenisi toplayan Asena, yıllar sonra tüp bebek tedavisi gördüğünü itiraf etti.

09.10.2020-12:09 - (Son Güncelleme: 02.11.2021-12:19)

Bir döneme damga vuran, yaptığı oryantal şovlarla herkesin beğenisi toplayan Asena, yıllar sonra tüp bebek tedavisi gördüğünü itiraf etti. 

Bir dönem televizyon şovlarına oryantal dansları ile damga vuran Asena, 2017 yılında Hasan Dere ile evlenmişti. Ünlü oryantal yaptığı açıklamada, senelerdir tüp bebek tedavisi gördüğünü itiraf etti.

ASENA’DAN İTİRAF: TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRÜYORUM

İlk olarak İbrahim Tatlıses’in programında tanıdığımız ve oryantal şovlarıyla büyük beğeni toplayan Asena, bir süredir kalabalıktan uzak sakin bir hayat sürüyor. Özellikle İbrahim Tatlıses ile beraber olduğu dönemde oldukça zorluk yaşayan, bir saldırı sonrası ayağından silahla yararlanan ve dansa ara veren Asena, uzun bir tedavi sonrası tekrar dansa geri dönerek ekranlarda şov yapmaya devam etti. Birçok dans programına hem yarışmacı hem de jüri olarak katılan Asena, daha sonra kendisine bir dans okulu açtı. Geçtiğimiz yıllarda ise Hasan Dere ile evlenen ünlü oryantal, artık sade ve gözden uzak bir hayat yaşıyor. 

2017 yılında evlilik kararı alan Asena, mahkemeye başvurarak daha önce çekilmiş fotoğraflarının her yerden kaldırılmasını talep etmiş ve yeni hayatına başlamıştı. Uzun bir bekleyişin ardından Hakimlik, haberlerin 10 yıllık süreyi aştığı için unutulma hakkı kazandığını belirledi ve Asena'nın talebi kabul edildi. Güzel oryantal kısa bir süre önce ise uzun bir süredir tüp bebek tedavisi gördüğünü, artık anne olmak istediğini ifade ederek, "Tüp bebek tedavisi görüyorum. Geçmişteki haberlerle yıpranıyorum, içeriklerin kaldırılması gerekiyor" dedi.

Dansöz Asena kimdir?

ASENA KİMDİR?

1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Asena'nın gerçek adı Onur Çakmak'tır. Gayrimeşru birliktelikten dünyaya gelen Asena, annesi tarafından terk edildi ve babaannesinin yanında büyüdü. Aslen Rizeli olan Asena, ilkokul 3. sınıfa kadar Almanya'da eğitim aldı. Türkiye ve Almanya arasında bütün çocukluğunu geçiren Asena, İstanbul’da Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi'nde okudu daha sonra Marmara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Hotel Management bölümünde eğitim alan Asena daha sonra LCC Mankenlik ve Zarafet okulunu bitirdi. Daha sonrasında ATV ekranlarında yayınlanan İbo Show'a oryantal olarak katılan ve büyük beğeni toplayan Asena, kısa sürede büyük bir üne kavuştu. Bir dönem İbrahim Tatlıses ile aşk yaşadığı iddia edildi ve magazin gündeminde bomba etkisi yaratan silahlı saldırı olayında ayağından vurulmasında ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in yaptırdığı iddia edilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal